Au imbatranit frumos sau...urat? FOTO!

Joaquin Phoenix nu a fost considerat niciodata vreun sex-simbol, dar acum a cazut in cealalta extrema – arata horror!. Interpretul imparatului Commodus din filmul “Gladiator” este de nerecunoscut cu barba sa rebela care ii acopera toata fata. Vezi cum s-au transformat in timp si alti mari actori. GALERIE FOTO!  
Tag-uri:
Au imbatranit frumos sau...urat? FOTO!

In ’89, filmul “Orhideea salbatica” il transforma pe Micky Rourke in noul idol al femeilor, care visau la o partida de amor precum scenele din fimul care l-a facut celebru. Dupa o perioada in care s-a luptat cu dependenta de alcool, Micky Rourke a revenit cu filmul “The Wrestler”  - pentru care a si fost nominalizat la premiul Oscar. Rourke si-a facut o multime de operatii estetice – lifting facial, injectii cu botox – iar rezultatele nu sunt tocmai reusite.

Richard Gere facea furori in “Pretty Woman”, se afisa cu cel mai tare fotomodel al anilor ’90, Cindy Crawford. Anii au trecut si si-au pus amprenta si asupra lookului sau.

Idolul adolescentilor din anii ’90, Jean Claude Van Damme s-a menuntinut in forma. La 50 de ani, Van Damme are un corp de invidiat si nici la fata nu arata rau.

Actorul din “Prison Break”, Wenworth Miller  nu mai face adolescentele sa suspine, iar baietii sa il invidieze – intre timp s-a cam “ofilit”.

Va mai aduceti aminte de “Dylan” din serialul de Beverly Hills? De musculosul Marky Mark? Sau de ...mega-musculosul Marky Mark? Daca vreti sa stiti cum arata acum, intra in galeria foto.
 

FULLSCREEN
Au imbatranit frumos sau...urat? FOTO!
  • /
liz (2010-05-26 18:43:06)
michael douglas arata cel mai bine.se vede ca are grija de el nevasta-sa,catherine zeta-jones
Roxana (2010-05-24 18:21:58)
Robert Downey Jr. arata superb. Chiar mai bine decat cand era mai tanar.
mm (2010-04-07 16:14:20)
wentorth miller a imbatrinit frumos...restul nu prea..
Monica (2010-03-22 11:38:49)
asta e dovada ca ne vine randul la toti mai devreme sau mai tarziu...
Andra (2010-03-21 23:44:34)
de ce nu l.ati pus aici si pe Pierce Brosnan? in tinerete arata foarte bine.. la fel arata si acum:)
dia papadia (2010-03-21 11:25:10)
unii trebuie sa faca schimbari majore pt anumie roluri...insa trecerea timpului nu iarta pe nimeni,anii isi pun amprenta
Coșmarul bucureștenilor care s-au trezit cu un bloc în fața blocului. Sentințe definitive, emise în zadar
Recomandari