Datorita succesului din primul sezon, ProTV pune Pariu cu Viata si in 2012


“Pariu cu viata”, serialul pentru toata familia, lider incontestabil de audienta inca de la lansare, pregateste pentru fani sezonul 2 care va debuta la PRO TV in 2012. Datorita succesului inregistrat si a cifrelor de audienta care au plasat postul tv in topul audientelor, PRO TV va pune “Pariu cu viata” si anul viitor. Rasturnari de situatie, comedie, dragoste, multa muzica, toate acestea se vor regasi in doze care vor taia respiratia fanilor.


\Astfel, incepe numaratoarea inversa! Mai sunt trei episoade pana la finalul primului sezon din Pariu cu viata:

“Le multumim foarte mult tuturor celor care ne-au urmarit aseara, sa vada ce se intampla cu Ioana, iata ca a trecut cu bine de operatie, dar acum ea si Andrei au de infruntat un alt obstacol care s-a pus in calea fericirii lor: anuntul Sarei ca este insarcinata cu copilul lui Andrei”, povesteste Alina Eremia despre episodul din “Pariu cu viata” difuzat aseara la PRO TV, care a fost lider de audienta pe toate segmentele de populatie. In minutul de aur, peste 1.739.000 de romani au fost alaturi de Ioana si Andrei la majoratul lor.

Actorii din “Pariu cu viata” vor petrece Sarbatorile de Iarna alaturi de telespectatorii PRO TV dandu-le intalnire in saptamana Craciunului intr-un episod special plin de magie, muzica si miracole.
Tinerii din LaLa Band se pregatesc inca de pe acum sa intre in spiritul sarbatorilor. Trupa va scoate impreuna cu MediaPro Music primul sau album, unul special de Craciun la care lucreaza ore intregi in studioul de inregistrari al lui Ionut Radu.  

Mai mult decat atat, LaLa Band si-a dat intalnire, in urma cu cateva zile, intr-un studio din Bucuresti, unde, impreuna cu fotograful Dragos Borcanea, trupa a realizat sedinta foto pentru albumul sau de debut. Acesta va fi lansat in luna decembrie si va contine zece piese de Craciun, dintre care noua  cantece traditionale, atat in romana cat si in engleza, dar si un bonus track, cel mai nou single lansat “LaLa Love Song”.     

Lansarea primului material discografic semnat LaLa Band va avea loc in cadrul unui eveniment, special organizat cu aceasta ocazie.

 

related posts

Modifică setările cookies