Inna - cu sanii la vedere la un concert VIDEO!

Inna a avut o aparitie extrem de sexy la concertul sustinut weekend-ul acesta la Paris. Imbracata intr-o rochie decoltata si extrem de scurta, cantareata le-a aratat fanilor mai mult decat era cazul.
Inna - cu sanii la vedere la un concert VIDEO!

Dupa ce Adela Popescu si-a aratat sanii la Dansez pentru tine, o alta vedeta cu acelasi nume a trecut prin asta: Andreea Popescu, fosta iubita a lui Liviu Varciu.

Se pare insa ca nu doar pe scena de la Dansez pentru tine se intampla asta, ci si pe scenele din Paris. Inna a simtit-o pe pielea sa la un concert sustinut in acest weekend in capitala Frantei.

Din cauza rochiei mult prea decoltate, Inna si-a aratat sanii pe parcursul intregii aparitii pe scena unuia dintre cele mai tari evenimente muzicale din Franta - Starfloor. In prima faza, cantareata nici nu si-a dat seama ca sanul stang s-a incapatanat sa iasa din rochie. Dupa ce a fost avertizata, Inna a incercat sa si-l acopere, insa modelul rochiei nu i-a prea permis asta.

Ramane de vazut daca la concertele urmatoare Inna va lua masuri si va aparea pe scena in costumatii mai putin... sexy. Pe 7 noiembrie, Inna va concerta pe scena MTV de la Madrid, in lupta pentru ¨Best European Act¨. Voteaz-o si tu chiar acum.

Vezi aici concertul sustinut de Inna la Paris.

Dragnea, primele declarații după ce a fost condamnat. ”Am asistat la o execuție în masă”. Atac la Iohannis și la SRI
Recomandari