Jojo debuteaza goala in cinematografie FOTO!

Ce-i frumos si lui Sergiu Nicolaescu ii place. In ultimul sau film, Poker, regizorul a convins-o pe Jojo de la Divertis sa apara goala, in toata splendoarea ei!  
Jojo debuteaza goala in cinematografie FOTO!

Jojo, pe numele ei Catalina Grama, isi face debutul pe marile ecrane pe 9 aprilie in POKER, cel mai recent film marca Sergiu Nicolaescu. Ea va da viata rolului principal feminin din noua sa comedie.

In Poker, fanii o pot admira pe Jojo complet goala! Desi a mai aparut goala si in Playboy, actrita a recunoscut ca i-a fost greu sa filmeze scenele nud.

,,A fost destul de dificil, numai ca am intrat foarte bine in mintea personajului meu. Am lucrat cu foarte putini oameni in jur in acel moment, doar eu si echipa de care aveam nevoie pentru a filma scena respectiva”, a spus Jojo.

Sergiu Nicolaescu crede ca Jojo este perfecta pentru acest rol.

„,Eu am avut-o in minte pe Catalina pentru acest rol inca de prima oara cand am citit scenariul, iar instinctul meu a functionat perfect si de aceasta data. E o actrita foarte disciplinata. Cat despre secventa de la piscina, ea a existat de la inceput in scenariu si este perfect justificata de personaj”, a spus Sergiu Nicolaescu.

In prezent, Jojo poate fi urmarita in fiecare seara de duminica in Serviciul Roman de Comedie, cu incepere de la ora 21.30 pe Pro Tv, urmand ca din 9 aprilie sa poata fi admirata in rolul Monicai din POKER, o noua productie MediaPro Pictures, lansata in cinematografe de MediaPro Distribution.

Intra in galeria foto sa o vezi pe Jojo goala in filmul Poker.

Mai multe fotografii cu Jojo din filmul POKER sunt disponibile in exclusivitate  pe siteul www.protv.ro.
 

Madalina Ghenea, goala pusca pe afisul celui mai nou film in care joaca! FOTO Toata lumea vorbeste despre corpurile lor. Cine sunt vedetele de la Hollywod cu cele mai sexy forme: imaginile care au cucerit milioane de barbati
FULLSCREEN
Jojo debuteaza goala in cinematografie FOTO!
  • /
Paradisul in care traiau hotii romani de buzunare la Paris. Castigau 4.000 de euro/zi si au cheltuit 100.000 de euro pe hotel
Recomandari