A fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume! Cum arata Miss Columbia, castigatoarea Miss Universe 2015


Paulina Vega, detinatoarea titlului de Miss Columbia, a fost desemnata Miss Universe la cea de-a 63-a editie a celebrului concurs de frumusete.


Tanara in varsta de 22 de ani le-a eclipsat duminica seara in Miami pe toate celelalte 87 de concurente, reusind sa impresioneze juriul atat prin trasaturile ei impecabile, cat si prin atitudine si carisma.

Paulina Vega este nepoata tenorului Gaston Vega si studenta la facultatea de stiinte economice. In paralel, lucreaza ca model, ceea ce s-a vazut pe podiumul din Miami. Dezinvoltura de care a dat dovada, precum si zambetul ei larg i-a cucerit pe membrii juriului, care au considerat inca o data ca o reprezentanta din America Latina merita titlul de cea mai frumoasa femeie din lume.

Vega este a patra concurenta din aceasta parte a continentului American care castiga concursul Miss Universe in ultimii sapte ani, dupa cele din Venezuela, in 2007, 2008 si 2013, scriu cei de la Mediafax. Duminica seara, Paulina a preluat coroana de la Gabriela Isler, reprezentanta Venezuelei, care a castigat editia anterioara a concursului. 

Iata cum arata femeia pe care toti o considera acum cea mai frumoasa din intreaga lume:

  • A fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume! Cum arata Miss Columbia, castigatoarea Miss Universe 2015

related posts

Modifică setările cookies