Nina Dobrev si Ian Someralder din nou impreuna. Nu e confirmat, dar o publicatie vine cu dovada de necontestat

Dupa luni bune in care au stat departe unul de celalalt, se pare ca cei doi protagonisti ai serialului "Vampire Diaries" si-au dat seama ca sunt suflete pereche.
Nina Dobrev si Ian Someralder din nou impreuna. Nu e confirmat, dar o publicatie vine cu dovada de necontestat

Potrivit Cambio, exista deja suficiente semne care demonstreaza faptul ca Nina si Ian formeaza din nou un cuplu, chiar daca niciunul dintre ei nu a recunoscut in mod oficial impacarea. Pentru jurnalistii de tabloid si fani insa, este clar ca relatia se incheaga.

Cum si-au dat seama de acest lucru? Toti spun ca Nina si Ian s-au revazut pe platourile de filmare ale serialului "The Vampire Diaries", reluand astfel legatura si amintindu-si de momentele speciale pe care le-au petrecut impreuna.

Mai apoi, se crede ca schimbul de mesaje pe Twitter dintre tinerii actori este unul cu subinteles si ca cei doi nu fac decat sa isi pregateasca admiratorii pentru vestea cea mare.

In plus, nominalizarea pentru premiile People Choice Awards la categoria: Cel mai Bun Cuplu de pe Micile Ecrane i-ar motiva pe cei doi sa dea cat mai bine nu numai la televizor, ci si in viata de zi cu zi. Toate acestea si faptul ca ambii au delcarat ca isi doresc relatii serioase, de lunga durata, sunt semene suficiente si totata comunitatea de fani "Vampire Diaries" nu mai asteapta decat confirmarea tuturor banuielilor.

Cel mai popular serial in randul adolescentilor “The Vampire Diaries - Jurnalele vampirilor”, este difuzat de luni pana vineri la PRO CINEMA, de la miezul noptii.

Voi credeti ca totul e adevarat?

Dăncilă confirmă că Guvernul a adoptat memorandumul privind Ambasada României din Israel. Ce îi transmite lui Iohannis
Recomandari