Nina Dobrev si Paul Wesley, deghizati in Selena Gomez si Justin Bieber de Halloween! Cum s-au distrat cei doi protagonisti din "Vampire Diaries"

Daca in 2010, Paul Wesley s-a deghizat in Ian Somerhalder, iar Ian Somerhalder in Paul Wesley, de data aceasta alegerile pentru Halloween au fost si mai amuzante.
Nina Dobrev si Paul Wesley, deghizati in Selena Gomez si Justin Bieber de Halloween! Cum s-au distrat cei doi protagonisti din  Vampire Diaries

Se pare ca cel care da viata personajului Stefan Salvatore in "Vampire Diaries" a facut echipa buna cu Nina Dobrev, cei doi transformandu-se pentru o noaptea in cel mai controversat cuplu de tineri din SUA: Justin Bieber si Selena Gomez.

Imaginea cu cei doi a fost publicata pe contul Ninei, care nu a confirmat alegerea, ci i-a lasat pe fani sa deduca. "Ia ghiciti in ce ne-am deghizat", i-a provocat pe admiratori, care au studiat minute in sir poza cu ea si Paul. In cele din urma, majoritatea a ajuns la concluzia ca Paul e Justin, iar Nina Selena, mai ales stiind ca actrita e buna prietena cu fosta vedeta Disney.

Pentru a da viata personajelor cum se cuvine cei doi au apelat la haine pe masura. Wesley si-a pus o caciula ca a lui Justin, iar Dobrev a mizat pe eleganta Seleni si a imbracat un palton negru, la care a asortat un clutch rosu.

Ce ziceti? Le-a iesit? Va place ideea lor si cum au pus-o in practica de Halloween? Nu uitati, din 1 noiembrie la PRO CINEMA incepe cel mai popular serial din randul adolescentilor din intreaga lume: "Jurnalele vampirilor"/ "The Vampire Diaries"!

FULLSCREEN
Nina Dobrev si Paul Wesley, deghizati in Selena Gomez si Justin Bieber de Halloween! Cum s-au distrat cei doi protagonisti din "Vampire Diaries"
  • /
Mylove (2015-05-30 16:16:29)
Elena , nu ai habar de ce vorbesti , ei in primul rând glumeau , si după nu era o insultă , ci un compliment ! Pe bune , dute la doctor !
Elena (2013-10-29 17:59:32)
Oameni prosti! Die in hell bitcheees!!! Numai niste prosti si-ar bate joc de cineva in asemenea hal. Rusine! SE mai numesc vedete. cand esti vedeta trebuie sa ai un respect pentru oamenii care lucreaza mai mult decat tine si care stiu intreadevar ce inseamna munca de mic copil. Oameni needucati.
Ana (2013-10-29 16:43:02)
La ce ora
Dăncilă confirmă că Guvernul a adoptat memorandumul privind Ambasada României din Israel. Ce îi transmite lui Iohannis
Recomandari