Primele imagini cu Nina Dobrev si noul iubit, surprinse de paparazzi. In ce ipostaze i-au fotografiat

Daca mai existau dubii cu privire la relatia Ninei Dobrev si a lui Derek Hough, paparazzi au spulberat orice urma de indoiala si i-au urmarit pe cei doi pana au surprins imaginile pe care milioane de fani le asteptau.
Primele imagini cu Nina Dobrev si noul iubit, surprinse de paparazzi. In ce ipostaze i-au fotografiat

Multi dintre telespectatorii inraiti ai serialului "The Vampire Diaries" au sperat pana in ultimul moment ca zvonurile potrivit carora Nina are o noua relatie sunt pure inventii ale presei. Din pacate pentru ei insa, din ce in ce mai multe dovezi care confirma legatura ies la suprafata.

Recent, actrita si dansatorul au fost surprinsi de paparazzi iesind din hotelul Roosvelt din Hollywood. Imbracati casual si nepregatiti pentru "asaltul" fotoreporterilor, vedetele de 24, respectiv 28 de ani au incercat sa le piarda urma, dorind probabil sa-si tina in continuare ascunsa legatura, abia la inceput.

VEZI IMAGINILE CU CEI DOI AICI.

Potrivit E!News, cu numai acteva ore inainte, Nina si Derek participasera la o petrecere organizata de Universal Studios Hollywood's Halloween Horror Nights alaturi de un grup de staruri, printre care Julianne Hough si Lily Collins. Apoi, cei doi s-au retras intr-un loc mai intim si au petrecut in 2.

Ce parere ai despre cuplulu format de Nina si Derek? Crezi ca se potrivesc mai bine sau locul ei e langa Ian?

Rezultate Evaluare Națională 2018 Edu.ro. Procentul mediilor peste 5 a scăzut față de 2017
Recomandari