Top 5 cei mai detestati barbati ai anului 2010


Daca in China, anul 2010 a fost anul tigrului, la Hollywood a fost anului boului. Sau al viteilor, avand in vedere ca barbatii faimosi din cetatea filmului nu au dat dovada de prea multa maturitate si s-au dat peste cap sa gafeze in cel mai reusit mod cu putinta.


Hai sa vedem impreuna cine care sunt marii castigatori la categoria "cei mai detestati barbati ai anului"!

1. Tony Parker
Cand ai o sotie frumoasa, super sexy, inteligenta, cu o cariera de succes si, mai ales, care te iubeste mai mult decat orice, cum sa o inseli cu alta, prietena de famili, prin sms?!? Ii oferim locul 1!

2. Jesse James
Cand stapana nu-i acasa, soarecii joaca pe masa. Ma rog, ca sa adaptam, soarecii (Jesse si amanta lui) au facut sex pe masa, pe pat, peste tot unde au putut, timp in care Sandra Bullock, sotia lui, era prinsa la filmari. Ce e mai revoltator este ca Sandra a luat pentru acest rol premiul Oscar, iar bucuria i-a fost umbrita de aflarea aventurii si de divortul care a urmat.

3. Mel Gibson
Merita si primul loc, insa nu i-am putut descalifica pe barbatii "adevarati" de mai sus. Asa ca, ii oferim locul 3 cu felicitari. De ce? Ei bine, pentru ca Mel a fost extrem de violent cu fosta lui iubita, atat fizic cat si psihic, a aratat cat de urat poate sa se poarte cu o femeie si cata lipsa de respect poate sa aiba pentru mama copilului lui.

4. Jordan Bratman
Fostul sot al Christinei Aguilera intra in lista noastra din cauza a doua lucruri. In primul rand, acesta a refuzat sa paraseasca casa in care Christina trebuia sa ramana sa locuiasca cu fiul lor. In al doilea rand, se zvoneste ca acesta ar fi batut-o in repetate randuri. Urat!

5. Charlie Sheen
Va intrebati ce a mai facut Charlie Sheen de este si in 2010 in acest top? Ei bine, merita din plin! Actorul a mers in New York in vacanta cu fosta lui sotie, Denise Richards, si cei doi copii ai lor, unde a avut parte de o noapte furtunoasa cu o prostituata, chiar in camera alaturata. Ei bine, vacanta copiilor a trebuit sa mai astepte pentru ca Denise a trebuit sa il duca impreuna cu politia la spital.

  • Top 5 cei mai detestati barbati ai anului 2010

related posts

Modifică setările cookies