Topul vedetelor care s-au ingrasat in 2011 GALERIE FOTO


In 2011, Christina Aguilera si-a scapat greutatea de sub control, Britney nu a reusit sa isi mentina corpul tonifiat cu care se lauda vara trecuta, iar Paris Hilton arata mai bine ca niciodata cu unul, doua kilograme in plus. Vezi topul vedetelor care s-au ingrasat anul acesta.


1. Christina Aguilera

Foto: Christina Aguilera, HEPTA

Christina Aguilera se pare ca nu si-a mai revenit dupa divort. Cel putin fizic. Cele 2-3 kilograme in plus acumulate din cauza stresului s-au inmultit, iar acum cantareata cantareste cu vreo 10 kilograme peste limita cu care ne-a obisnuit. Tabloidele scriu ca ar avea chiar 18 kilograme in plus.

Jenant este ca Aguilera nu se adapteaza noii sale siluete si poarta outfituri extrem de sumare sau foarte mulate, ajungand la limita vulgarului sau penibilului. 

2. Britney Spears

Foto: Britney Spears, HEPTA

Dupa ce vara trecuta isi pusese silueta la punct, Britney a esuat in planul de a se mentine. In ciuda sunculitelor inestetice, Britney nu a renuntat la costumatiile de scena provocatoare. Nu arata rau, mai ales ca este si mamica a doi copii,  insa stim ca se poate mult mai bine!

3. Miley Cyrus

Cine se uita cu atentie, poate vedea ca si Miley s-a mai implinit. Deocamdata nu este motiv de panica, deoarece a pus maximum doua kilograme... insa in outfiturile ei minuscule orice kilogram in plus se observa.

4. Paris Hilton

Foto: Paris Hilton, Splash

Paris a avut fluctuatii de greutate anul acesta. Daca la inceputul anului era de-a dreptul plinuta, acum a reusit sa dea surplusul jos si are poate cea mai reusita silueta a ei de pana acum. Chiar ii sta bine cu un kilogram, doua in plus!

5. Kesha

Foto: Kesha, Splash

Kesha ne-a suprins neplacut cu aparitia ei la plaja din urma cu cateva luni...Mai ales ca excesul de greutate nu este chiar asa de mare si se poate corecta usor. E nevoie numai de putina atentie si de vointa!
 

  • Topul vedetelor care s-au ingrasat in 2011 GALERIE FOTO

related posts

Modifică setările cookies