Topul vedetelor cu cele mai mari si senzuale buze GALERIE FOTO

Se pare ca divele de la Hollywood au descoperit inaintea noastra ca barbatii sunt atrasi cel mai tare de buzele femeilor. Deja siliconul si acidul hialuronic in buze a devenit o banalitate. Daca nu ai buze frumoase si voluminoase de la natura, se poate rezolva super simplu. In 10 minute. Noi iti aratam cateva "modele" celebre de buze, din care sa te inspiri.  
Topul vedetelor cu cele mai mari si senzuale buze GALERIE FOTO

Nu intotdeauna insa procedurile de marire a buzelor ies asa cum ti-ai dori. Si Gina Pistol o stie cel mai bine. Gina a suferit din cauza unei interventii gresite, insa asta nu a facut-o sa renunte la operatiile estetice. 

In situatia Ginei sunt mai multe vedete din Romania. In cautarea buzelor perfecte, Elena Basescu, Denisa Tanase sau Marinela Nitu s-au trezit cu niste buze mai putin frumoase decat inainte de operatie.

Drept dovada ca marirea buzelor a devenit un lucru banal sta si faptul ca Perfecte.ro a asistat LIVE la o interventie de acest gen: Ozana Barabancea s-a trezit cu buze mai mari in 10 minute, printr-o demonstratie a medicului estetician Calin Dobos realizata in fata presei.

Daca nu esti multumita de buzele tale si vrei unele mari si senzuale, Perfecte.ro iti arata topul vedetelor cu cele mai apetisante buze din care te poti inspira in cazul in care iei in considerare o astfel de interventie.

1. Angelina Jolie

2. Scarlett Johansson

3. Megan Fox

4. Georgia May

5. Kim Kardashian

Care dintre cele 5 vedete propuse de Perfecte.ro are cele mai frumoase buze? Nominalizeaza si pe altcineva!

FULLSCREEN
Topul vedetelor cu cele mai mari si senzuale buze GALERIE FOTO
  • /
Ce buze de vedeta ai vrea sa ai? (2131 voturi)
 
Angelina Jolie
44.35%
945 voturi
 
Scarlett Johansson
167 voturi
 
Megan Fox
27.45%
585 voturi
 
Georgia May
25 voturi
 
Kim Kardashian
19.19%
409 voturi
Dragnea, primele declarații după ce a fost condamnat. ”Am asistat la o execuție în masă”. Atac la Iohannis și la SRI
Recomandari