Vampirul sexy Robert Pattinson pune femeile pe jar Vezi cu cine s-a sarutat la MTV Movie Awards 2011


Probabil ca sa-l consoleze pe Taylor Lautner ca, dupa ce ca i-a furat fata in film, a mai si castigat premiul pentr "Cel Mai Bun Sarut" pentru un sarut pasional cu Kirsten Stewart, Robert Pattinson a recurs la un gest extrem de amuzant.


In ultimii doi ani, vedetele din Saga Amurg nu ne-au lasat sa vedem un sarut adevarat la galele Movie Awards, asa ca anul acesta toata lumea se astepta ca RPattz si KStew sa se sarute in sfarsit pe scena, mai ales ca au si castigat premiul pentru "Cel Mai Bun Sarut". Insa n-a fost sa fie si sarutul pe care-l astepta toata lumea a venit... intr-o forma total neasteptat. "Ma simt prost pentru ca nu imi vine sa te sarut," i-a spus Pattinson lui Stewart.

"Nu vrei sa ma saruti, deci?" i-a raspuns KStew, care parea ca-si doreste sa implineasca si visul fanilor de a o vedea sarutandu-se cu Pattinson. "Ei bine, a trecut mult timp si cred ca ar trebui sa o facem," a spus ea in timp ce publicul ii ovationa. Dar Robert nu s-a lasat convins si a spus "Cred ca e altcineva in sala care ar aprecia mai mult acest sarut."

NU UITA, IN CAZ CA AI RATAT TRANSMISIUNEA LIVE A MTV MOVIE AWARDS 2011, POTI REVEDEA SHOWUL INTEGRAL IN RELUARE, AZI DE LA 18:00 PE MTV! Citeste mai multe si vezi video pe www.mtv.ro!

related posts

Modifică setările cookies