5 tutoriale video de impletituri deosebite pe care trebuie sa le incerci

Coada impletita este o coafura comoda si moderna indiferent de sezon, timp al zilei sau ocazie. Si partea cea mai buna este ca nu trebuie sa optezi mereu pentru traditionala impletitura din 3 suvite, ci poti alege dintr-o varietate de modele mai deosebite. Noi am gasit cateva idei pe care merita sa le incerci.
5 tutoriale video de impletituri deosebite pe care trebuie sa le incerci

 

1.    Impletitura inversa. Este asemanatoare cu coada impletita traditionala, dar are un aer chic prin simplul fapt ca suvitele sunt impletite diferit. Potrivita atat pentru o tinuta foarte casual, cat si pentru o tinuta mai eleganta de vara.


2.    Impletitura din 5 suvite. Foarte simplu de facut si garanteaza sa capteze toate privirile.


3.    Coada de peste. La prima vedere pare complicat de obtinut, dar in realitate coada de peste este o coafura foarte simpla pe care ti-o poti face singura in numai cateva minute.


4.    Impletitura cu noduri. Pentru un look mai rebel, dar foarte chic, coada innodata este coafura ideala daca vrei un aspect la granita dintre traditional si modern.


5.    Impletitura frantuzeasca. Departe de modelul traditional, coada frantuzeasca este de fapt rasucita, nu impletita. Rezultatul final este foarte cochet si iti confera acel `je ne sais quoi` de care ai nevoie sa fii in centrul atentiei indiferent de ocazie.

Vezi care sunt cele mai interesante coafuri pentru par scurt si cele mai cool coafuri pentru par mediu!

Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
Recomandari