Roscata, Bianca Dragusanu nu mai are acelasi succes ca si blonda: politistii au lasat-o fara permis de conducere!

Blonda lui Bote nu mai este...blonda! Bianca Dragusanu s-a saturat de bancurile cu blonde si s-a hotarat sa se faca roscata. Ghinion insa: prinsa incalcand regulile de trafic, Bianca nu i-a putut indupleca pe politisti si a ramasa fara permis! Vezi de ce.  
Roscata, Bianca Dragusanu nu mai are acelasi succes ca si blonda: politistii au lasat-o fara permis de conducere!

Se pare insa ca roscatul nu ii poarta noroc, pentru ca Bianca tocmai a ramas fara permis de conducere, pentru 30 de zile, dupa ce a fost prinsa de politistii constanteni in timp ce depasea o coloana de masini in dreptul unei treceri la nivel cu calea ferata.

Potrivit sefului Biroului Accidente din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Constanta, comisarul Tudorel Dogaru, dupa ce politistii i-au ridicat carnetul de conducere, Bianca Dragusanu a inceput sa planga si a solicitat o ambulanta, motivand ca i s-a facut rau, insa în cele din urma s-a conformat deciziei lucratorilor Serviciului Rutier Constanta - anunta Mediafax.

Dupa ce Simona Sensual s-a facut satena, a venit randul Biancai Dragusanu sa renunte la blond. Bianca a preferat o nuanta de roscat, cu care s-a afisat la evenimentul Fashion Week de la Mamaia.

Nu este prima oara cand Bianca se face roscata. Asistenta TV a mai incercat aceasta nuanta si in trecut, insa a considerat ca blondul ii vine mai bine.

Bianca a vrut sa vada cum ii sta si bruneta, insa nu i-a placut prea tare.

Tie cum iti place mai mult?

FULLSCREEN
Bianca Dragusanu s-a facut roscata! Ii sta mai bine?
  • /
Cum ii sta mai bine Biancai Dragusanu? (2827 voturi)
 
Blonda
61.37%
1735 voturi
 
Roscata
27.48%
777 voturi
 
Bruneta
11.14%
315 voturi
Mii de oameni au protestat în București și în țară. Manifestanții au cerut demisia lui Liviu Dragnea
Recomandari