Ce nuante de blond se poarta in 2016. Care sunt tunsorile care le avantajeaza pe femeile cu parul deschis la culoare

Blondul nu se demodeaza, ci se reinventeaza in primavara anului 2016.  Hairstylist-ul Cristi Pascu recomanda cateva tunsori sic la care pot recurge femeile blonde pentru a atrage toate privirile si in acest sezon.
Ce nuante de blond se poarta in 2016. Care sunt tunsorile care le avantajeaza pe femeile cu parul deschis la culoare

"Blondele pot indrazni o tunsoare scurta, de tip periuta, urmand exemplul lui Charlize Theron in Mad Max. Aceasta tunsoare te poate avantaja daca ai o fizionomie frumoasa. Daca vi se pare prea mult, putem urma exemplul lui Sharon Stone, care a ales un alt gen de tunsoare scurta si un blond perfect, care isi schimba nuanta in functie de modul in care bate lumina", spune Cristi Pascu.   

Blondul uniform a iesit din moda, cel putin pentru moment. Specialistii in culori adora sa combine mai multe nuante de blond pentru un rezultat cu adevarat spectaculos.

"Blondul poate fi realizat de la un blond alb nordic pana la un blond inchis. Poti avea radacinile inchise si varfurile foarte deschise, aproape de alb, plecand de la saten. In aceste combinatii de inchis cu deschis, totul pleaca de la radacina, de la o baza mai inchisa. Pe scurt, ne putem juca cu o multitudine de culori. Asta ne permite sa avem orice tunsoare", continua Cristi Pascu.

Este anul culorilor! La fel ca in moda, unde culorile anului sunt stabilite de Institutul Pantone, si la coafuri se poarta nuante rose quartz, serenity, dar si multe alte culori indraznete. Cristi Pascu recomanda tunsori iesite din comun, mai ales in randul adolescentelor.

“Tunsorile androgine au facut ravagii la un moment dat, dar putem purta blondul in foarte multe variante: rose, piersica, blond cu reflexe si irizatii violet. Nu trebuie sa  uitam ca blondul este culoarea care ne permite sa folosim orice nuantator si sa avem cu totul o alta nuanta pentru cateva zile sau saptamani, fara sa fie nevoia de vopsit", spune Cristi Pascu.

”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari