Cum sa obtii bucle perfecte fara sa folosesti placa sau ondulatorul

Te-ai saturat sa-ti arzi parul folosind ondulatoare, perii rotative, bigudiuri incalzite sau placa? Parul trebuie sa straluceasca de sanatate. In sfarsit, am gasit solutia pentru ca tu sa-ti porti mandra parul in toata splendoarea lui.
Cum sa obtii bucle perfecte fara sa folosesti placa sau ondulatorul

Hair-stylistul vedelor de la Hollywood ne recomanda o metoda simpla si la indemana oricui pentru a obtine cele mai naturale si cuceritoare bucle. Procedeul este foarte simplu si rezultatul este uimitor, iar daca nu te simti suficient de indemanatica, poti cere ajutorul unei prietene.

De obicei, buclele naravase se obtin dupa un proces greoi cu placa sau ondulatorul, maini amortite de pozitiile incomode pe care le solicita aceasta incercare de schimbare de look si par ars de temperatura ridicata a obiectelor care fac minuni.

Acum poti obtine un look de milioane, simplu si natural, cu ajutorul catorva sfaturi practice:

Aplica un spray fixativ de stralucire pe toata lungimea parului.

Selecteaza portiuni de par, roteste-le cu ajutorul mainii si prinde-le cu o clama.

Asteapta cinci minute si scoate clamele din par. Pe umerii tai isi va face aparitia un par sexy cu bucle lejere, pe care il vei fixa cu un spray fixativ si te vei putea juca impletind cateva codite pentru un aer boem .

Vei arata ca prospat iesita din salon, iar parul tau va fi sanatos si fericit ca l-ai scapat de atingerile nocive ale ondulatorului. Este un look proaspat de vara care te duce cu gandul la o dupa–amiaza placuta la malul marii, in timp ce vantul iti aseaza usor pe timpane sunetul valurilor neastamparate ale marii.

Esti dispusa sa incerci aceasta modalitate extrem de accesibila pentru a-ti crea un look de vara simplu si cuceritor?

FULLSCREEN
Cum sa obtii bucle perfecte fara sa folosesti placa sau ondulatorul
  • /
Proiect B (2016-11-01 22:28:21)
Organizam cursuri de dezvoltare afaceri pentru incepatori si avansati. Pretul cursului este de 50RON/persoana. Vino impreuna cu cel putin 5 prieteni, si veti primi toti o reducere de 10%. Profita acum de aceasta oferta limitata si primeste un bonus special la finalizarea cursului. Primii 100 care finalizeaza cursul, vor mai primi un cadou special din partea noastra! Cere chiar acum detalii la proiectul.b**********!
DoiOp.com/MLRo@yahoo.com (2013-08-07 05:18:14)
DoiOp.com/MLRo | | | Te crezi bun(a) la fotbal ? Crezi ca esti capabil(a) sa castigi o Cupa Champions League reala jucand gratuit impotriva celor mai buni manageri de fotbal din lume ? DoiOp.com/MLRo (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Copiaza-l, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal AICI: DoiOp.com/MLRo
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari