Cum sa-ti faci bucle sexy si pline de volum. Un tutorial video simplu in 5 pasi

Pe covorul rosu si in pictoriale observi adesea cum vedetele tale preferate etaleaza un par bogat, ondulat, frumos si plin de volum la care tanjesti si tu. Stiai insa ca poti sa obtii acelasi look rafinat cu un minim de efort?
Cum sa-ti faci bucle sexy si pline de volum. Un tutorial video simplu in 5 pasi

Pentru a obtine bucle sexy si pline ai nevoie de cateva ustensile deloc pretentioase: un ondulator, o perie, putina ceara de par, fixativ si, bineinteles, putina indemanare.

Mimi, fata din imagini care te invata pas cu pas cum trebuie sa procedezi, are extensii de par, insa credem ca efectul va fi asemanator chiar daca nu te ajuti de aceste accesorii in momentul in care incepi sa iti aranjezi parul.

Tutorialul video este explicat cu rabdare, asa ca treci in fata oglinzii si incearca si tu ideile propuse de Luxy Hair.

FULLSCREEN
Cum sa-ti faci bucle sexy si pline de volum. Un tutorial video simplu in 5 pasi
  • /
Georgiana (2013-08-14 13:58:27)
mesajul tauhttp***iearncash123.com/index.php?refcode=8267 Castiga bani de acasa! E foarte simplu! Un click si te inregistrezi!
DoiOp.com/MLRo@yahoo.com (2013-07-20 14:16:18)
DoiOp.com/MLRo | | | Te crezi bun(a) la fotbal ? Crezi ca esti capabil(a) sa castigi o Cupa Champions League reala jucand gratuit impotriva celor mai buni manageri de fotbal din lume ? DoiOp.com/MLRo (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal AICI: DoiOp.com/MLRo
Washington Post: Casa Albă se teme că anunțul lui Kim Jong-un este de fapt o capcană
Recomandari