Impletiturile rusesti, coafura perfecta pentru 2014

Fie ca iti doresti o coafura perfecta pentru parul lung, fie una pentru parul scurt, impletiturile rusesti o alegere excelenta. Au inceput sa-si faca simtita prezenta inca de anul trecut pe covorul rosu, iar acum sunt si in Romania. Perfecte.ro a stat de vorba cu Oksana, cea care le imprumuta romancelor din farmecul si naturaletea rusoaicelor.

"Impletiturile rusesti sunt o adevarata arta. E vorba de mult talent si dibacie si sunt mult prea multe tehnici care poti fi abordate", ne-a marturisit Oksana, proprietara Oskana Russian Hair & Beauty Care.

Coafuri sofisticate pentru mamici, inspirate de vedetele de la Hollywood care au copii

Ea ne-a povestit cum au luat nastere. Se pare ca sunt originare din Franta, dar au fost preluate de baletul rusesc. "Folosindu-se foarte mult in Rusia, pentru ca rusoaicele aveau parul lung siil impleteau ca sa-l protejeze, tehnicile s-au dezvoltat atat de mult incat au inceput sa se faca din 2 fire, 5, 20 de fire".

Cat dureaza? Sunt unele impletituri care pot fi facute in 5, 10,15 minute si chiar 3 ore. Iar vestea buna este ca nu conteaza daca ai parul lung sau scurt: se pot face chiar si pe un par de o lungime de 4 centimetri.

FULLSCREEN
Impletiturile rusesti, coafura perfecta pentru 2012
  • /
Adelina (2012-02-04 12:26:48)
Coafura din ultima poza o port foarte des!
aldana (2012-02-04 10:23:59)
..impletiturile astea erau de cand lumea in romania.pentru ca acum au inceput sa si le faca toate toapele, ca ''sunt la moda'', asta e alta poveste.ecista si coronite, si multe alte feluri de impletituri, am 33 ani, si imifacea mama de la 6 ani impletiturile astea....ce articol tembel, parca ei au inventat apa calda...
Fiscul vrea sa primeasca fara mandat toate datele celor care cumpara cu cardul. Ce informatii personale pot sa ajunga la ANAF
Recomandari