Impletiturile rusesti, coafura perfecta pentru 2014

Fie ca iti doresti o coafura perfecta pentru parul lung, fie una pentru parul scurt, impletiturile rusesti o alegere excelenta. Au inceput sa-si faca simtita prezenta inca de anul trecut pe covorul rosu, iar acum sunt si in Romania. Perfecte.ro a stat de vorba cu Oksana, cea care le imprumuta romancelor din farmecul si naturaletea rusoaicelor.

"Impletiturile rusesti sunt o adevarata arta. E vorba de mult talent si dibacie si sunt mult prea multe tehnici care poti fi abordate", ne-a marturisit Oksana, proprietara Oskana Russian Hair & Beauty Care.

Coafuri sofisticate pentru mamici, inspirate de vedetele de la Hollywood care au copii

Ea ne-a povestit cum au luat nastere. Se pare ca sunt originare din Franta, dar au fost preluate de baletul rusesc. "Folosindu-se foarte mult in Rusia, pentru ca rusoaicele aveau parul lung siil impleteau ca sa-l protejeze, tehnicile s-au dezvoltat atat de mult incat au inceput sa se faca din 2 fire, 5, 20 de fire".

Cat dureaza? Sunt unele impletituri care pot fi facute in 5, 10,15 minute si chiar 3 ore. Iar vestea buna este ca nu conteaza daca ai parul lung sau scurt: se pot face chiar si pe un par de o lungime de 4 centimetri.

FULLSCREEN
Impletiturile rusesti, coafura perfecta pentru 2012
  • /
Adelina (2012-02-04 12:26:48)
Coafura din ultima poza o port foarte des!
aldana (2012-02-04 10:23:59)
..impletiturile astea erau de cand lumea in romania.pentru ca acum au inceput sa si le faca toate toapele, ca ''sunt la moda'', asta e alta poveste.ecista si coronite, si multe alte feluri de impletituri, am 33 ani, si imifacea mama de la 6 ani impletiturile astea....ce articol tembel, parca ei au inventat apa calda...
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari