Impletiturile rusesti, coafura perfecta pentru 2012

Share on Facebook
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Impletiturile rusesti sunt o adevarata arta. E vorba de mult talent si dibacie si sunt mult prea multe tehnici care poti fi abordate", ne-a marturisit Oksana, proprietara Oskana Russian Hair & Beauty Care.

Coafuri sofisticate pentru mamici, inspirate de vedetele de la Hollywood care au copii

Ea ne-a povestit cum au luat nastere. Se pare ca sunt originare din Franta, dar au fost preluate de baletul rusesc. "Folosindu-se foarte mult in Rusia, pentru ca rusoaicele aveau parul lung siil impleteau ca sa-l protejeze, tehnicile s-au dezvoltat atat de mult incat au inceput sa se faca din 2 fire, 5, 20 de fire".

Cat dureaza? Sunt unele impletituri care pot fi facute in 5, 10,15 minute si chiar 3 ore. Iar vestea buna este ca nu conteaza daca ai parul lung sau scurt: se pot face chiar si pe un par de o lungime de 4 centimetri.

Lovitura pentru utilizatorii de WhatsApp! Ce risti daca folosesti aplicatia Asa arata femeia perfecta: A fost realizat portretul celei mai frumoase femei din lume! FOTO

Scrie un comentariu • Adelina (2012-02-04 12:26:48)
  Coafura din ultima poza o port foarte des!
  raspunde »
 • aldana (2012-02-04 10:23:59)
  ..impletiturile astea erau de cand lumea in romania.pentru ca acum au inceput sa si le faca toate toapele, ca ''sunt la moda'', asta e alta poveste.ecista si coronite, si multe alte feluri de impletituri, am 33 ani, si imifacea mama de la 6 ani impletiturile astea....ce articol tembel, parca ei au inventat apa calda...
  raspunde »
  alexandra (4 februarie 2012)
  total de acord cu tine. ar fi fost cu adevarat interesant daca aratau efectiv procedeul de impletire la cele complicate...chiar era ceva interesant de invatat.
  raspunde »

Calculator de calorii zilnice necesare