Tunsorile cu tenta masculina, in forme geometrice - cea mai noua fita! Tendintele in materie de coafura in 2016


Hairstylistul Cristi Pascu declara ca in anul 2016 se poarta tunsorile si coafurile indraznete, atat in randul femeilor, cat si al barbatilor.


Astfel, este deja un trend ca doamnele si domnisoarele sa se tunda scurt si sa adopte frizuri de inspiratie masculina. “Vorbim de tunsori in forme geometrice, cu tenta minimalista. In privinta culorilor se poarta blondul gri, dar si nuante curajoase precum verdele, rozul, albastrul metalizat, turcoazul, rosul electric, movul.

Desigur, nu oricine are curajul sau isi va permite sa se tunda asa de scurt si sa se vopseasca in astfel de culori. Doamnele si domnisoarele care isi vor pastra parul lung, il vor putea aranja, pentru ocaziile speciale, tapandu-l din plin si chiar adaugand mese acolo unde este necesar, inspirandu-ne din stilul rusesc.

Pentru coafurile elegante se vor putea folosi diademe, coronite, agrafe incrustate cu pietre pretioase”, spune hairstylistul.

In ceea ce priveste moda masculina, se poarta stilul disconnected, mai exact, tuns foarte scurt lateral si la spate si lasat lung in zona superioara a capului, asa cum poarta deja David Beckham si Justin Bieber. „Aceasta tunsoare este cool si este recomandata mai ales barbatilor cu fata rotunda sau colturoasa”, mentioneaza Cristi Pascu.

2016 va fi un an al tunsorilor si culorilor indraznete in cazul barbatilor. Se poarta parul vopsit in gri metalizat, albastru electric, violet.

“Se va purta inca barba, insa accentul va cadea de aceasta data asupra culorii parului si a modelelor desenate, cu masina de tuns, pe zonele laterale si la ceafa: modele, simboluri sau cruci intoarse in stil neo-punk”, spune Cristi Pascu.

  • Tunsorile cu tenta masculina, in forme geometrice - cea mai noua fita! Tendintele in materie de coafura in 2016

related posts

Modifică setările cookies