Tunsorile cu tenta masculina, in forme geometrice - cea mai noua fita! Tendintele in materie de coafura in 2016

Hairstylistul Cristi Pascu declara ca in anul 2016 se poarta tunsorile si coafurile indraznete, atat in randul femeilor, cat si al barbatilor.
Tunsorile cu tenta masculina, in forme geometrice - cea mai noua fita! Tendintele in materie de coafura in 2016

Astfel, este deja un trend ca doamnele si domnisoarele sa se tunda scurt si sa adopte frizuri de inspiratie masculina. “Vorbim de tunsori in forme geometrice, cu tenta minimalista. In privinta culorilor se poarta blondul gri, dar si nuante curajoase precum verdele, rozul, albastrul metalizat, turcoazul, rosul electric, movul.

Desigur, nu oricine are curajul sau isi va permite sa se tunda asa de scurt si sa se vopseasca in astfel de culori. Doamnele si domnisoarele care isi vor pastra parul lung, il vor putea aranja, pentru ocaziile speciale, tapandu-l din plin si chiar adaugand mese acolo unde este necesar, inspirandu-ne din stilul rusesc.

Pentru coafurile elegante se vor putea folosi diademe, coronite, agrafe incrustate cu pietre pretioase”, spune hairstylistul.

In ceea ce priveste moda masculina, se poarta stilul disconnected, mai exact, tuns foarte scurt lateral si la spate si lasat lung in zona superioara a capului, asa cum poarta deja David Beckham si Justin Bieber. „Aceasta tunsoare este cool si este recomandata mai ales barbatilor cu fata rotunda sau colturoasa”, mentioneaza Cristi Pascu.

2016 va fi un an al tunsorilor si culorilor indraznete in cazul barbatilor. Se poarta parul vopsit in gri metalizat, albastru electric, violet.

“Se va purta inca barba, insa accentul va cadea de aceasta data asupra culorii parului si a modelelor desenate, cu masina de tuns, pe zonele laterale si la ceafa: modele, simboluri sau cruci intoarse in stil neo-punk”, spune Cristi Pascu.

FULLSCREEN
Tunsorile cu tenta masculina, in forme geometrice - cea mai noua fita! Tendintele in materie de coafura in 2016
  • /
FA SI TU BANI DIN INTERNET (2016-01-09 17:31:28)
SALUT ! , VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ? Intamplator am gasit un joc b.row.ser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site "lesinat". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, INITIAL VA TREBUI SA CUMPERI ZIARE APOI SA LUPTI DE 10 ORI SI SA MUNCESTI, dupa aceste activitati vei primi sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu, unde poti publica articole, fabrici de lemne, universitati etc. Jocul este un simulator excelent al realitatii. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare. Te astept , click : bit.ly/d4GD45s ...,.`
adriana (2016-01-06 16:17:39)
Cautam URGENT dezvoltatori afacere online pentru PUBLICARE ANUNTURI Ce oferim: -instruire gratuita sub forma unor lectii trimise prin email -scrisoare de recomandare -posibilitatea de a lucra comod la domiciliu pe calculator in functie de disponibilitate (part-time/full time) -contract legal de comision -plata se calculeaza in functie de implicare si realizari. Pentru detalii trimiteti acum cuvantul info la adresa de e-mail : adrianasancraian********* , si veti primi raspuns in maxim 24 de ore.
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari