Tunsoarea anului 2017. Cum arata, cui i se potriveste, dar si ce culoare de par este la moda in acest an

Tunsoare la moda in anul 2017 reprezinta o veste buna pentru femeile care au tinut cont de tendinte in 2016, noua frizura fiind destul de apropiata ca stil de cea din anul anterior. Bob-ul ramane la moda, insa in 2017 este de preferat un bob mai scurt decat cel de pana acum si mai stilizat.
Tunsoarea anului 2017. Cum arata, cui i se potriveste, dar si ce culoare de par este la moda in acest an

Cu breton sau fara, bob-ul care poarta in 2017 trebuie sa fie usor de aranjat si versatil, in asa fel incat sa poata fi purtat la diverse ocazii, in diverse momente ale zilei. Foarte important este si ca tunsoarea pe care o avem sa se potriveasca personalitatii fiecareia in parte. Bob-ul este considerat o tunsoare curajoasa, motiv pentru care nu toate femeile sesimt confortabil sa isi tunda parul asa. Un bob versatil le ajuta insa sa il poata aranja in fiecare zi in asa fel incat sa se simta bine in pielea lor, iar acesta este cu siguranta un "trend" de urmat oricand.

Foarte important este ca bob-ul sa se potriveasca si formei pe care chipul tau o are. O fata patrata, cu maxilarele pronuntate, necesita un bob pana la barbie, care sa alungeasca trasaturile fetei, in timp ce un chip rotund cere un bob mai scurt, cu suvite rebele, care sa aiba acelasi rol de alungire.

Pentru cele care nu sunt dispuse sa renunte la podoaba capilara pe care au asteptat-o sa creasca mai multi ani la rand, la moda vor fi coafurile in stilul anilor '80. Cozile stilizate, cu mult volum la radacina parului, revin in 2017, conform site-urilor de specialitate.

In ceea ce priveste culoarea de par preferata in 2017, blondul ramane in topul preferintelor. Insa pentru noul an se prefera nuantele reci de blond, iar culoarea anului, pentru persoanele mai excentrice, care in 2016 au avut curajul sa poarte in par albastru, rosu sau verde,  este gri-ul. Gama de gri se intinde de la alb/carunt pana la gri petrol.

Ce parere ai, ti se potriveste noul stil? Vezi mai jos si alte sfaturi: 

FULLSCREEN
Tunsoarea anului 2017. Cum arata, cui i se potriveste, dar si ce culoare de par este la moda in acest an
  • /
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari