Cat de romantic este partenerul tau in functie de zodie. Cum isi manifesta iubirea

Unii barbati se indragostesc usor, la prima vedere, altii isi analizeaza posibila partenera in detaliu inainte de a se lasa prada iubirii. Unii sunt romantici si visatori, altii reci ca o stana de piatra. Vezi din ce categorie face parte iubitul tau, in functie de zodie. Foloseste sagetile STANGA/DREAPTA:

BERBEC

Este un iubit extrem de pasional si jucaus, caruia ii place sa joace rolul cuceritorului. Pentru Berbec, dragostea este ca o lupta, din care el iese, de obicei, invingator.

Armele" lui sunt zambetul criminal, arta flirtului pe care o stapaneste perfect si acea aura de pericol care il inconjoara mereu.

Crede in iubirea ideala si in partenera perfecta si va astepta cu rabdare pana cand le va gasi. Cand gaseste persoana potrivita, se indragosteste pe loc si nu accepta NU ca raspuns, indiferent de cat de disponibila sau indisponibila este acea persoana.

"Vanatoarea" este ceea ce il incita pe Berbec si nu rufuza nicio provocare. Dimpotriva, cu cat un obiectiv este mai dificil, cu atat este mai incantat. Cele mai dulci "victorii" sunt cele impotriva unui oponent pe masura.

Recomandari