Ce zodii au sanse mari sa se desparta de partener primavara asta

Ce zodii au sanse mari sa se desparta de partener primavara asta

Berbec – In luna martie, daca sunt intr-o relatie care nu mai functioneaza cum trebuie, pot avea loc desparitiri, separari. Este important sa nu insiste asupra unor relatii in care nu se mai simt fericiti. Trebuie actionat acum, pentru mai multa liniste in viitor. Poate fi o perioada dureroasa, insa doar asa vei obtine acea liniste pe care o doresti atat de mult.

Gemeni – Relatia cu partenerul nu este una tocmai buna, au loc niste evenimente care testeaza relatia. Cine trece cu bine peste acest hop important, isi poate consolida relatia, insa sunt sanse mari sa se produca o ruptura in aceasta primavara. Aveti parte de o luna martie tensionata, in care se va decide viitorul vostru sentimental.

Fecioara – Nativii din aceasta zodie ar trebui sa cantareasca bine lucrurile daca sunt intr-o relatie; pot inchide un capitol si incepe un altul. Daca frustrarile si nemultumirile sunt mai multe decat gesturile de tandrete si afectiune, atunci ar trebui sa ia o decizie si sa se gandeasca bine daca mai merite sa lupte pentru aceasta relatie.

Sagetator – Nativii din aceasta zosie au probleme cu partenerii, insa acestea ar putea fi rezolvate prin comunicare. Doar acolo unde neintelegerile sunt grave pot avea loc despartiri.

Pesti – Exista rani care trebuie vindicate, atentie la parteneriatele care nu va fac bine,  ca sa nu suferiti mai mult mai tarziu. Astrele nu exclud posibile despartiri in aceasta perioada pentru nativii din Pesti.

luca (2016-03-03 11:34:39)
Căutam colaboratori pentru publicare anunţuri. Se lucrează comod de acasă, maximum 3 ore pe zi, în funcţie de abilităţi. Cerinţe: - calculator - conexiune internet - răbdare - cunoştinţe minime PC - seriozitate - perseverenţă Nu este necesară experienţa. Oferim instruire gratuită sub forma unor lecţii prin e-mail. Veţi trece mai întâi prin instruire apoi, dacă doriţi, veţi incepe să lucraţi. Program part-time. Important ! Lăsaţi mesajul cu textul "INFO " pe e-mail ***** Acest proiect vizează piaţa americană a cărţilor electronice. Pentru mai multe detalii, contactaţi imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: ***** Oferim si cerem seriozitate!
manuela (2016-03-03 11:28:24)
Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita sub forma unor lectii in format pdf.. Detalii la adresa de email: ionescu1408**********
mihaela (2016-02-27 19:57:33)
Cautam colaboratori in cel mai cautat program! Cautam urgent colaboratori pentru activitate part-time. Acesta este cel mai solicitat program de castiguri suplimentare la ora actuala, asa cum puteti observa si din multitudinea de anunturi. Oferim imediat contract de comision si instruire gratuita. Asiguram si indrumare pe tot parcursul activitatii. Cereti acum detalii la adresa de email: mihaela_horgos**********
Recomandari