Ce zodii au sanse sa se indragosteasca in aceasta primavara. Nativii care vor simti fluturasi in stomac :)

Iata care sunt zodiile care au toate sansele sa traiasca iubirea la intensitate maxima in aceasta primavara:
Ce zodii au sanse sa se indragosteasca in aceasta primavara. Nativii care vor simti fluturasi in stomac :)

Taur - Luna martie este o luna importanta in plan sentimental pentru nativii din Taur. Se pot indragosti, se pot anunta logodne. Astrele sunt favorabile unui noi inceput, iar persoanele singure au sanse mari sa cunoasca pe cineva care sa le schimbe destinul. Lasati-va purtati de sentimente si actionati cum va spune instinctul.

Rac -Inceputul primaverii ii face pe nativii din Rac sa fie plini de emotie. Persoanele care se afla intr-o relatie au dorinta de a rezone cu persoana iubita, iar cele singure sunt in cautarea partenerului ideal. Au mari sanse sa il gaseasca in aceasta primavara, atata vreme cat sunt deschise si dornice sa experimenteze ceva nou.

Leu – Desi sunt destul de pretentioase si greu de multumit, nativele din zodia Leu au toate sansele sa fie seduse si cucerite in aceasta primavara: se pot indragosti in luna martie, insa nu de acel "Fat-Frumos" la care viseaza, ci de un barbat care ar putea reprezenta o continua provocare. Nativele aflate deja intr-un cuplu au o relatie buna cu partenerul.

Balanta – Nativele din aceasta zodie au parte de multa dragoste, domeniul sentimental este bine sustinut. Atat vreme cat se lasa purtate de val, pot trai niste emotii intense, unice. 

Scorpion- Se activeaza casa dragostei, asa ca nativele din aceasta zodie au parte de o primavara plina de iubire. Cuplurile deja existente isi imbunatatesc relatiile, isi dedica mai mult timp unul altuia, iar persoanele singure sunt dispuse sa se lase ghidate de ceea ce le spune inima.

Capricorn - Nativii din Capricorn pot experimenta senzatia de fluturasi in stomac in aceasta primavara. Se pot indragosti nebuneste, un partener- surpriza poate sa apara la un drum scurt.

Varsator - Si Varsatorii au parte de o primavara caracterizata de iubire si armonie. Se pot indragosti, au dispozitie sa iubeasca.

Camila360 (2017-10-18 11:51:06)
Am fost rănită și inimă, când o mare problemă a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta**********. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat pentru a mă informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți ogagakunta o problemă de contact, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la: ogagakunta**********
cristina (2016-03-10 14:00:48)
Doamne ajuta sa se intample!Cum este scris la scorpion!
Scandal pe modificările Codurilor Penale. Opoziția: ”Vor paradis penal în acest stat”
Recomandari