Compatibilitate zodii 2016. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros anul viitor


Compatibilitatea zodiacala poate juca un rol important cand vine vorba de inceperea unei relatii amoroase. De aceea, nu ezita sa verifici ce iti rezerva astrele in plan amoros pentru anul 2016.


Iata deci daca poti cladi o relatie reusita cu partenerul in functie de zodia ta:

BERBEC

Aceasta zodie are sanse foarte mari sa se inteleaga foarte bine cu Racii, mai ales ca vor descoperi in timp ca au mai multe puncte comune decat s-ar fi asteptat. 

TAUR

Chiar daca de-a lungul timpului nu credeai ca o sa ajungi vreodata in acest punct, in 2016 vei descoperi ca ai o afinitate aparte pentru Lei, mai ales ca ai toate sansele sa intalnesti pe cineva din aceasta zodie care sa-ti fure inima.  

GEMENI

Se anunta un an plin de provocari, in care ti se va demonstra ca te intelegi foarte bine cu barbatii din zodia Sagetator. Ai toate sansele sa intalnesti pe cineva care sa-ti readuca placerea de a iubi. 

RAC

Ai toate sansele sa te indragostesti de un Berbec, chiar daca la prima vedere combinatia Rac-Berbec pare una sortita esecului. Veti ajunge sa va intelegi perfect si sa va completati reciproc.

LEU

Anul 2016 se anunta unul plin de surprize pe plan amoros, mai ales ca vei ajunge sa observi ca te intelegi foarte bine cu nativii din Taur, mai ales dupa ce le descoperi latura sensibila. 

FECIOARA

2016 este un an in care iti vei descoperi latura salbatica si vei avea nevoie de cineva care sa te mentina cu picioarele pe Pamant, iar nativii din Balanta vor fi cei care te vor ajuta in acest sens. 

BALANTA

Pregateste-te de o relatie plina de suisuri si coborasuri alaturi de un nativ din Fecioare. Chiar daca la un moment dat o sa crezi ca nu exista nicio compatibilitate intre voi, timpul va arata contrariul. 

SCORPION

Pentru Scorpioni se anunta un plan plin de evenimente pe plan amoros, iar pana la urma vor descoperii ca sufletul pereche apartine zodiei Varsator.

SAGETATOR

Dupa un an 2015 in care nimic nu ti-a mers cum trebuie pe plan amoros, anul viitor se pare ca vei avea mai mult noroc, iar un Scorpion iti va demonstra ca exista si iubire fara interes.

CAPRICORN

Nativii din aceasta zodie vor avea cateva probleme pe plan amoros la inceputul anului, insa lucrurile se vor rezolva si, pana la urma, vor descoperi dragostea alaturi de un Peste. 

VARSATOR

Te vei intelege foarte bine cu un nativ din Gemeni, iar pana la urma vei ajunge sa traiesti o frumoasa poveste de dragoste alaturi de el, mai ales ca veti trece prin toate etapele 

PESTI

Astrele iti vor scoate in cale un Capricorn, zodie despre care vei descoperi ca te completeaza perfect si reuseste sa iti tempereze iesirile necontrolate. 

related posts

Modifică setările cookies