E rost de castiguri financiare azi. Horoscopul zilei de 4 aprilie 2012


Celebritati nascute astazi: Caroline Francischini.

Tag-uri: #horoscop

BERBEC

Se rezolva o serie de lucruri, printre care ceva legat de sanatate, si o sa capatati puteri, va reveniti, poate dupa o perioada de boala sau de slabiciune - vreo anemie.

TAUR

O revenire la vremuri mai bune din punct de vedere sentimental si o sa va ganditi mai departe de logodna, casatorie sau sa aduceti pe lume un copilas.

GEMENI

Vi se propune poate sa ocupati un post, o functie, e posibil sa va-nscrieti la concurs si sa aveti mai multe sanse decat ceilalti contracandidati pentru ca astrele sunt de partea voastra.

RAC

O sa puteti obtine un permis de conducere sau sa practicati o meserie, ori sa plecati in strainatate si aveti nevoie fie de pasaport, fie de permis de lucru, unii dintre voi.

LEU

Va parvin niste bani si o sa le faceti o surpriza placuta copiilor, sa le cumparati jocurile, cartile preferate sau ii duceti in locuri special amenajate sa se joace, sa alerge, sa practice un sport.

FECIOARA

O sa va bucurati de mai mare trecere in fata sefilor si or sa va dea voie sa lucrati la ceva care va place si care v-ar putea propulsa in cariera, sa va bucurati de o mai mare vizibilitate.

BALANTA

Sunteti pe punctul de a semna un contract de angajare si sa va puneti in valoare calitatile, sa faceti impresie buna de la inceput sa va remarcati prin ceva.

SCORPION

Va intra niste bani pe care trebuia sa-i luati mai demult si o sa mai taiati din datoriile lunare, va mai redresati din punct de vedere financiar.

SAGETATOR

O sa-i dati mai multa atentie unei persoane care vrea sa formati un cuplu, dar voi ati ezitat pana mai ieri. De azi incolo, insa, o sa-i acordati un plus de credit.

CAPRICORN

Segmentul birocratic este reactivat si-o sa obtineti acele semnaturi fara de care nu puteti urma niste cursuri, nu va puteti croi un alt viitor.

VARSATOR

Ati putea da curs unei colaborari si sa aveti de unde sa castigati in mod constant bani si sa fie un crescendo din punct de vedere profesional, mai ales in iunie.

PESTI

Se poate s-aveti o revelatie si sa stiti exact ce-aveti de facut, sa va-ncercati norocul si in alt domeniu, la o adica, sa fie ceva nou pentru care aveti reale inclinatii.

related posts

Modifică setările cookies