Horoscop 12 februarie 2016. Taurii se straduiesc sa-si impresioneze partenerul, iar Pestii sunt irascibili


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 12 februarie 2016.

Tag-uri:

BERBEC

Se anunta o zi linistita, in care nimeni si nimic nu te poate tulbura. Te ocupi in cursul primei jumatati a zilei de indatoririle de la locul de munca, iar spre seara te surprinde invitatia in oras a unui prieten.

TAUR

Esti hotarata sa-i faci cel mai frumos cadou din lume partenerului tau, de aceea te pregatesti temeinic si cumperi tot ce ai nevoie pentru un week-end de poveste.

GEMENI

Desi parea ca nu o sa mai vina acest moment, iata ca astazi primesti o veste importanta de la job. Fie ca este vorba despre o promovare sau o marire de salariu, bucura-te de ea.

RAC

Ai parte o zi perfecta, in care toate problemele se rezolva aproape de la sine. La locul de munca iti este apreciat efortul depus, iar in viata de cuplu lucrurile merg mai bine ca niciodata.

LEU

Esti extrem de agitata toata ziua. Nu ai stare si nu te poti concentra sa iti rezolvi treburile pentru ca te macina ceva si nu stii cum sa abordezi exact problema. 

FECIOARA

Astrele nu par sa te ajute in aceasta zi, in care nimic nu pare sa mearga asa cum trebuie. La locul de munca ai niste discutii aprinse cu superiorii, iar seara te certi cu partenerul de viata. 

BALANTA

Astrele sunt de partea ta, de aceea ar fi indicat sa profiti de aceasta oportunitate, fie ca este vorba despre o decizie pe plan personal sau profesional. 

SCORPION

Petreci o zi relaxanta alaturi de niste prieteni dragi pe care nu ii mai vazusei de foarte mult timp. Luati masa in oras sau mergeti la un film, iar apoi organizati o seara ca in vremurile bune.

SAGETATOR

Ai parte de o surpriza din partea persoanei iubite, care iti ofera un cadou pe care ti-l doreai de foarte multa vreme, iar seara o incheiati cu o cina romantica. 

CAPRICORN

La sfarsitul saptamanii organizezi o petrecere surpriza pentru o buna prietena, iar de astazi incepi pregatirile, tinand cont ca ai destul de multe lucruri de aranjat.

PESTI

Astazi nu este o zi buna. Esti irascibila, nu-ti convine nimic si te contrezi cu aproape toate persoanele cu care intri in contact. 

related posts

Modifică setările cookies