Horoscop 2014: Afla cum iti va merge in dragoste, cariera si plan financiar


Astepti de ceva vreme un an extraordinar? S-ar putea sa ai parte, in sfarsit, de unul! Per total, 2014 pare foarte promitator, plin de provocari si schimbari.


Numeric vorbind este anul cifrei 7, caracteristica gandirii si descoperirii. Asta inseamna ca toate zodiile vor invata sa isi cantareasca actiunile si vor intelege, in sfarsit, ca prin comunicare isi pot atinge scopurile.

General vorbind, zodiile de foc (Berbec, Leu, Sagetator) vor fi supuse unui lung sir de surprize. Acestea vor avea parte constant de revelatii si vor deveni introspective, pentru ca mai apoi sa lase gandurile deoparte si sa treaca la fapte. Anul 2014 va fi plin de activitati si preserat cu momente petrecute alaturi de cei dragi, care vor reincarca bateriile focosilor din zodiac.

In ceea ce priveste semnele de pamant (Taur, Fecioara, Capricorn), anul va fi unul organic. Nativii acestor zodii vor evita situatiile complicate si vor invata sa comunice eficient. Ganditori din fire, ei vor fi tot mai intelepti. Desi uneori vor simti nevoia sa se izoleze de cei din jur, ideile si propunerile lor vor fi apreciate si rasplatite.

Pentru zodiile de aer (Gemeni, Balanta, Varsator), comunicarea este cuvantul cheie. Cei care vor asculta, vor avea cele mai multe lucruri de invatat si vor vedea cum acest mic gest va contribui la indeplinirea obiectivelor lor. Plini de succes, nativii acestor zodii ii vor inspira pe altii cu faptele lor si isi vor face multi prieteni care se vor dovedi de un real ajutor pe toate planurile.

Semnele de apa (Rac, Scorpion, Pesti) vor fi foarte inspirate anul acesta si foarte deschise fata de lucrurile noi. Aveti atatea lucruri de vazut, de ascultat, de spus si de facut incat timpul va va pune reale probleme! Din fericire insa, toate eforturile pe care le depuneti vor fi rasplatite si veti invata sa actionati din mers, pe masura ce provocarile vor veni si vor pleca din viata voastra.

BERBEC

Anul 2014 nu va fi deloc plictisitor pentru tine! Dimpotriva! Chiar daca la inceput de an vei trece printr-o perioada scurta in care te vei analiza pe tine insati, apoi lucrurile vor incepe sa se miste tot mai bine. Daca esti intr-o relatie, vesti bune! Tu si iubitul veti fi tot timpul pe aceeasi lungime de unda si, chiar daca vor aparea mici neintelegeri, comunicarea le va rezolva pe toate!

Daca nu ai un iubit, atunci vei incepe anul cu flirturi si parteneri ocazionali, care te vor ajuta sa te simti bine in propria piele. La jumatatea verii insa, te vei linisti si vei vedea ca persoana la care te tot gandesti de ceva vreme este la fel de interesata de tine. Fa primul pas si nu vei regreta!

Nu ai un job stabil? Nu-ti face probleme. Daca vei cauta cu rabdare prin oferte, vei gasi ceva pe placul tau. Avand in vedere ca obisnuiesti sa gandesti nonconformist si ca stai bine la capitolul creativitate, vei vedea ca si in plan profesional situatia va sta la fel de bine ca cea din plan personal pana la urma.


TAUR

La inceput de an nou, vei simti nevoia sa te izolezi si sa petreci mult timp doar cu tine insati, incercand sa te cunosti mai bine si sa te detasezi de agitatia din jur. Aceasta nevoie de a fi doar tu cu tine manifesta insa si o exceptie, in cazul persoanei iubite. Daca esti intr-o relatie, vei cauta sprijinul ei si te vei refugia in sentimentele de iubire care va leaga. Desigur, prea mult timp petrecut impreuna ar putea duce la mici conflicte, insa spre finalul anului veti dovedi ca formati o echipa inchegata care lupta pentru relatie si nu se lasa coplesita de neintelegeri.

Daca nu ai un iubit stabil, fii foarte atenta la ce se intampla in jurul tau pentru ca iepurele va sari de unde te astepti mai putin. Incepand cu luna aprilie, intalnirile tale vor avea potential de a se transforma in relatii stabile.

In plan financiar, evita experimentele si nu investi bani daca nu esti 100% sigura de castiguri si profit. Tine economiile in casa si incearca sa nu iesi prea tare in evidenta la locul de munca pentru ca risti sa intri in situatii problematice. Daca iti cauti inca job-ul de vis, inceputul de an nu este un moment potrivit pentru angajare.


GEMENI

Obiectivele tale pentru noul an vor fi foarte clar stabilite si iti vor ghida toate actiunile. Vei avea un ideal financiar pentru care vei face toate sacrificiile, lucru care nu ii bucura deloc pe cei dragi. Mare grija deci, caci iti va fi greu sa gasesti un echilibru intre viata profesionala si cea personala. Noroc cu familia, care iti va sustine initiativa si iti va fi alaturi tot timpul, lucru valabil si pentru jumatatea ta.

Si in plan personal lucrurile vor merge ca pe roate deci, dar ai grija sa ii acorzi partenerului atentia de care are nevoie, chiar si in momentele cele mai aglomerate si obositoare. In cazul in care nu esti inca intr-o relatie, anul se anunta promitator. Vei fi pe o panta ascendenta in plan amoros, chiar daca ocazional vei avea momente in care nu-ti vei dori decat sa fii tu cu tine insati. Vestea buna e ca vei avea langa o tine o persoana care te admira si nutreste sentimente extrem de frumoase in ceea ce te priveste. Nu trebuie decat sa capeti putina incredere, sa privesti bine in jur si sa te convingi ca ati trecut de stadiul de prietenie la ceva mai mult.

In plan profesional si financiar, lucrurile se aseaza pentru tine, in sfarsit. Luna aprilie se anunta banoasa, iar daca nu ai un job stabil, sfatul oferit de astrologi este sa-ti folosesti asul din maneca: sigur ai o abilitate la care nu te-ai gandit pana acum, care te va ajuta sa-ti gasesti un drum profesional satisfacator.


RAC

Inceputul de an te va asalta cu tot felul de oportunitati. Esti plina de vise, idei si proiecte potentiale din care trebuie sa triezi si sa alegi ce-i mai bun pentru tine. Mergi pe instinct si, oricat de ciudate ti s-ar parea, da-le o sansa tuturor nastrusniciilor care iti trec prin cap! Increderea in tine si in potentialul tau creativ trebuie sa fie la cote maxime daca vrei rezultate excelente, iar familia si apropiatii vor avea grija sa-ti reaminteasca adesea cat de speciala esti. In plan personal, tu si patenerul veti fi mai apropiati ca niciodata mai ales la inceput de 2014. E ceva special, greu de explicat, care va leaga si va ajuta sa treceti peste micile neintelegeri care vor aparea in vara.

Daca nu ai un iubit stabil, atunci afla ca tot in primele luni ale anului vei cunoaste o persoana speciala. Aceasta iti va trezi fluturasii din stomac si te va ajuta sa scapi de teama de a te implica intr-o relatie serioasa.

Profesional vorbind, in 2014 vei fi as la capitolul interviuri. Incepi sa intelegi ce vor angajatorii de la tine si intruchipezi angajatul ideal pentru toate ofertele la care aplici. Din pacate insa, e posibil sa nu primesti raspunsurile pozitive pe care le astepti imediat, iar acest fapt se va reflecta negativ in bugetul tau. Nu dispera! Pana la urma, totul va fi bine si te vei mentine pe linia de plutire.


LEU

Daca esti, in mod normal, o persoana deschisa catre nou si provocare, acesta este anul tau! Vei avea mereu de-a face cu noi provocari, care iti vor solicita aptitudinile si calitatile. Fie ca va fi vorba de prieteni care iti vor cere sfatul in probleme delicate, fie ca familia va avea nevoie de intelepciunea ta pentru a depasi o criza, cert este ca vei fi in majoritatea timpului in alerta. Nu te ingrijora! Desi suna obositor, vei fi mereu pregatita si acuitatea ta mentala te va ajuta sa rezolvi orice tip de problema, oricat de complicata ar fi.

Din punct de vedere amoros, inceputul de an nu este unul prea fericit. In cazul in care ai o relatie stabila, conflictele cu partenerul vor fi dese, ceea ce inseamna ca trebuie sa fii pregatita pentru orice. Daca sunteti suficient de uniti insa, veti depasi obstacolele si pana la vara va fi totul numai lapte si miere in relatie. Ceea ce trebuie sa retii este faptul ca nu exista "invins" si "invingator" in urma certurilor dintre voi si ca mai importanta decat orice este empatia de care aveti nevoie fiecare pentru a va reinchega relatia. Daca nu ai un iubit, luna august vine cu un potential partener pe care nu il vei cuceri daca nu ai incredere in tine si nu iti activezi cele mai pretioase arme de seductie.

Financiar si profesional vorbind, vei fi pe val. Vei avea o multime de idei de afaceri – unele mai traznite, altele mai realiste. Nu fi necumpatata si gandeste-te foarte bine inainte de a te implica intr-un proiect in care nu poti sa prevezi crizele si eventualele esecuri!


FECIOARA

2014 se anunta un an plin de surprize, care va scoate ce-i mai bun din tine! Iti vei face noi prieteni care se vor dovedi cu adevarat o binecuvantare pe toate planurile. Si totul doar datorita felului tau de a fi si a cunostintelor pe care le-ai dobandit prin munca, pana acum! In plus, se pare ca vei invata sa comunici mai eficient, mai deschis si mai sincer ca niciodata cu cei din jur, lectie care te va ajuta atat in relatiile interpersonale, cat si in relatia pe care o ai cu tine insati.

In ceea ce il priveste pe sufletul tau pereche, pana acum ati calatorit impreuna, doar tu si el. Incepand cu acest an insa veti fi nu numai tovarsi de drum, ci va veti si indrepta catre aceeasi directie. Cu alte cuvinte, veti avea, in sfarsit, scopuri si idealuri comune, care se vor concretiza intr-o apropiere fizca si sentimentala mai intensa decat pana acum. Daca nu esti intr-o relatie, poti macar sa te bucuri ca in 2014 vei avea avantajul de a lua lucrurile usor cu potentialii parteneri. Nu te vei mai grabi, oricat de mare ar fi presiunea celor din jur de a-ti pune pirostriile.

Profesional vorbind, la inceput de an vei vedea cum aceeasi oportunitate care s-a ivit si in urma cu cativa ani va reveni in viata ta. Vei avea un sentiment de deja-vu, insa marea diferenta este ca in 2014 vei fi tu diferita si vei fi pregatita sa faci fata noilor provocari din viata ta. Pune-ti, deci, la bataie abilitatile si nu te teme de nimic! Daca esti deja angajata, risti sa cauti nod in papura responsabilitatilor pe care le ai. Schimba-ti modul de a privi lucrurile si orice obstacol se va transforma in oportunitate. Daca nu ai un job stabil, anul va veni cu un bagaj de cunostinte noi, care te vor ajuta pe plan profesional.


BALANTA

Reteaua ta de prieteni si cunostinte nu doar ca se mareste de-a lungul intregului an, ci devine si mai apropiata. Oameni pentru care ai trecut neobservata in trecut te constata acum si ajung la concluzia ca nu esti doar o persoana minunata, pe care si-o doresc in preajma lor, ci si o persoana careia trebuie sa ii ceara sfaturile ori de cate ori au nevoie. Mare grija insa! Oricat de mult ti-ar placea sa le oferi ajutorul, trebuie sa inveti sa spui "nu" si sa iti acorzi si tie timp. In plan personal, vestile nu sunt tocmai bune.

Daca esti intr-o relatie stabila, te intelegi relativ bine cu partenerul. Problema este ca in majoritatea timpului nu faci decat sa peticesti micile rupturi care au aparut de-a lungul timpului intre voi doi si uiti, la fel ca el, de romantism. Cu alte cuvinte, corectezi multe greseli si nu mai ai timp sa fii atenta si sa mentii focul pasiunii aprins. Vestea buna? Fiecare noua provocare nu face decat sa va consolideze legatura. Daca esti singura, de-a lungul lui 2014 vei avea parte de cateva intalniri care, desi nu vor avea o finalitate amoroasa, te vor ajuta sa-ti faci noi buni prieteni.

Din punct de vedere profesional, orice noua persoana pe care o cunosti se transforma intr-o oportunitate pentru tine: managerul unei companii, profesorul de la cursul preferat de la facultate sau amicul unui bun prieten… toti pot fi oamenii de care aveai nevoie pentru a cunoaste adevaratul succes! Daca nu lucrezi, abia in vara vor incepe ofertele si se vor simti schimbarile in bine la nivel financiar.


SCORPION

Cea mai importanta lectie a anului 2014, pentru tine, este deschiderea. Vei fi mai receptiva si mai comunicativa cu cei din jur in noul an si datorita acestor schimabri vei reusi sa temperezi viitoarele probleme de familie care se vor isca intre membrii mai putin intelepti decat tine. Cand vei simti ca tot ce se intampla in jur te copleseste, nu ezita sa te retragi din bataia conflictului si sa iti faci timp doar pentru tine si nevoile tale! Ceea ce trebuie neaparat sa retii este ca orice fel de informatie care va ajunge la tine, indiferent de modul in care ajunge, iti va fi de folos la un moment dat! Nu ezita sa o folosesti!

In plan personal, lucrurile nu sunt tocmai roz intrucat in relatia amoroasa nu esti suficient de pregatita sa te deschizi la fel ca in celelalalte relatii interpersonale. Asta inseamna ca va trebui sa comunici fara cuvinte, mesajele transmise devenind mai greu de descifrat pentru jumatatea ta. Aceasta etapa problematica va fi depasita in luna octombrie insa, cand tu si partenerul veti simti ca orice bariera care a existat intre voi poate fi doborata prin puterea sentimentelor si a afectiunii. Daca nu ai un iubit, 2014 va veni cu o multime de dileme. De ce? Iti va fi greu sa-ti dai seama daca o persoana cu care te vezi simte ceva cu adevarat pentru tine sau trimite doar semnale false pe care le interpretezi tu gresit.

Profesional vorbind, inceputul de an nu aduce vesti bune. Cu timpul insa, vei intra intr-un soi de rutina care va reprezenta un frumos inceput pentru o cariera de succes. Chiar daca pare uneori plictisitor, job-ul tau iti va aduce satisfactii in viitor si iti va crea sentimentul ca nu ai invatat in zadar. Daca nu ai un loc de munca stabil, trebuie sa-ti joci cum trebuie cartile pentru a ajunge in punctul la care visezi demult. Tine minte ca trebuie sa primesti si sa daruiesti in egala masura si daca vei face asta, vei vedea rezultate pozitive in timp record.


SAGETATOR

Daca pana nu demult toate treburile marunte ti se pareau extrem de solicitante si ai fi facut orice pentru a scapa de ele, in 2014 se schimba ceva in modul tau de a privi lucrurile si incepi sa vezi dincolo de ele: iubesti provocarea si vrei sa inveti lucruri noi, indiferent de forma sub care ar veni ele. Chiar daca cele mai mari dorinte ale tale nu se vor materializa curand, lucrurile pe care le inveti in noul an iti vor fi de mare folos, iar noile curiozitati satisfacute se vor dovedi cu adevarat valoroase. Da, te vei simti uneori sleita de puteri, insa cu intelepciune, calm si persevernta vei depasi orice moment dificil si vei termina anul cu bine.

Daca esti intr-o relatie, stapanirea de sine de care dai dovada si faptul ca reprezinti un adevarat sprijin pentru partener se vor dovedi calitati extrem de importante, mai ales ca jumatatea ta se va confrunta cu probleme. Prin iubirea pe care i-o porti si rabdarea de care dai dovada ii vei da si lui puterea de care are nevoie sa-si recapate increderea in sine. Daca esti singura, 2014 e cam stangaci la capitolul iubire. E posibil totusi ca din grupul de prieteni, unul sa se dovedeasca a fi ceva mai mult decat un bun amic. Ochii-n patru deci!

Profesional vorbind, toate informatiile pe care le dobandesti la anul se vor dovedi valoroase si iti vor influenta drumul. Banii nu se vor irosi decat daca le permiti tu acest lucru. Vei fi inteleapta in cele mai multe cazuri insa si iti vei controla finantele ca o adevarata profesionista. Nu ai un job stabil? Nu-ti face griji, caci nu vei mai fi liber profesionista pentru mult timp!


CAPRICORN

Ti s-a parut ca pana acum ai avut o multime de lucruri pe cap? Stai sa vezi cum va fi in 2014! Incepi noul an cu o multime de responsabilitati atat in plan profesional, cat si in plan familiar, iar tot anul te vei vedea pusa in situatia de a jongla intre multitudinea de activitati si proiecte care se ivesc din toate directiile. Iti va fi greu sa gasesti un echilibru, iar provocarea principala va fi aceea de a le acorda atentie si membrilor familiei si iubitului. Vestea buna e ca vor aparea si rezultate in urma muncii pe care o depui atat de constiincios. Consumul fizic si emotional nu vor fi in zadar deci. In plan personal, mare grija!

Daca esti intr-o relatie stabila, stii deja ca nu stai tocmai bine la capitolul comunicare. Cu toate responsabilitatile pe care le vei avea, iti va fi insa si mai greu sa vorbesti deschis cu iubitul si sa iti manifesti sentimentele in anul ce vine. Incearca sa gasesti timp pentru intalniri romantice si gesturi mici, pline de afectiune, care sa ii demonstreze ca inseamna la fel de mult pentru tine. Daca nu ai momentan iubit, sunt sanse mari ca un amic sau un coleg de serviciu sa te priveasca altfel decat crezi tu. Intrebarea e: cum procedezi? Ii dai o sansa sau pastrezi o relatie cordiala? Lasa lucrurile sa mearga de la sine, iar raspunsul il vei primi atunci.

Profesional vorbind, exista un singur cuvant care te defineste: munca, munca si iar munca. Din fericire pentru tine, ai alaturi oameni care te pot ajuta. Nu trebuie decat sa tii minte ca trebuie sa le ceri ajutorul si ca nu vei putea mereu sa le faci singura pe toate. Privitor la finantele din 2014, mare grija! Tinzi sa cheltuiesti banii pe care oricum nu-i prea ai pe lucruri de care nu ai nevoie.


VARSATOR

In 2014 crezi ca detii raspunsul la toate intrebarile si vii cu solutii inedite pentru orice fel de provocare. Chiar daca uneori, usor nesigura, ceri si sfatul celor din jur, pana la urma crezi in logica si intuitia ta mai mult decat in orice altceva si faci lucrurile asa cum crezi tu de cuviinta. Vestea buna? Pe masura ce vor trece lunile, vei vedea ca ideile tale nastrusnice si solutiile gasite functioneaza mai bine decat te-ai fi asteptat.

In plan personal, 2014 incepe mai greoi. Jumatatea ta nu te intelege prea bine si nici tu nu te simti pe aceeasi lungime de unda cu ea, relatia voastra ramanand la un stadiu rece in prima jumatate a anului. Nu esti dispusa sa faci compromisuri pana in martie, cand situatia se schimba aproape radical, iar tu incepi sa iti exprimi adevaratele trairi fata de partener, care iti raspunde pe masura si revine la sentimentele pe care ti le-a purtat dintotdeauna. Daca esti singura, anul nu se anunta propice pentru inceperea unei relatii: simti ca vorbesti o limba diferita de cea a celor din jur, ca nu esti inteleasa asa cum se cuvine si ca nu e nimeni care sa iti poata fi alaturi din punct de vedere amoros. De cealalta parte, cei din jur te considera amuzanta, inteligenta si placuta, dar greu de abordat, motiv pentru care pastreaza distanta.

In ceea ce priveste cariera, nonconformismul de care dai dovada in gandire te va ajuta sa urci pe lunga scara a succesului. Dai dovada de incredere si iei atitudine in momente critice, in care altii refuza sa actioneze, iar asta te face sa dai bine in fata superiorilor. Financiar vorbind, grija mare la bani, intrucat nu esti tocmai as cand vine vorba sa-i gestionezi.


PESTI

Se spune despre oamenii care le sunt mereu alaturi celor din jur ca, prin vorbele bune, se ajuta si pe ei insisi, nu doar pe cei la ananghie. Acelasi lucru este valabil pentru tine, intrucat in 2014 vei fi umarul pe care isi vor gasi multi alinarea. Iti place sa ii ajuti pe cei care iti cer sfatul, insa trebuie sa ai grija caci multi ar putea profita de bunatatea ta si te-ar putea rani. Mare atentie la persoanele carora le dai voie sa faca parte din anturajul tau, deci.

Din punct de vedere amoros, e totul numai lapte si miere intre tine si cel pe care il consideri sufletul tau pereche. Veti avea parte de multe intalniri romantice si cine de neuitat, care va vor uni mai mult ca niciodata si care va vor reaminti cat de minunat e sa ai alaturi pe cineva care te iubeste cu adevarat. Intre voi lucrurile vor merge atat de bine incat veti fi un adevarat exemplu pozitiv pentru cei din jur! Daca nu esti intr-o relatie, tot anul vei flirta. Iti va fi greu insa sa te atasezi de cineva si sa transformi scurte aventuri in relatii in adevaratul sens al cuvantului. Asculta-ti inima si vei vedea ca la un moment dat vei fi mai pregatita decat ai fi crezut.

Profesional vorbind, anul acesta e mai indicat sa te dedici unui job de acasa, locul din care reusesti mereu sa-ti tragi energia si ideile bune. Cand te vei simti pregatita, ataca piata muncii cu forte proaspete si uimeste-i pe toti cu ideile bune pe care le "coci" de ceva timp. Resursele tale financiare vin din familie, asa ca in ceea ce priveste acest aspect esential, ai grija si fii cumpatata!

  • Horoscop 2014: Afla cum iti va merge in dragoste, cariera si plan financiar

related posts

Modifică setările cookies