Horoscop zilnic 23 aprilie 2017. Berbecii au parte de o zi speciala, iar Gemenii se pregatesc de un eveniment special


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 23 aprilie 2017.


BERBEC

Este o zi speciala pentru nativii acestei zodii. Daca nu sunteti intr-o relatie, este posibil sa va indragostiti de cineva la care nu v-ati fi asteptat. In orice caz, Cupidon pare sa tina cu voi.

TAUR

Taurii nu se afla in dispozitia necesara de a iesi din casa si de a socializa. Asa ca isi vor petrece ziua relaxandu-se prin citit sau poate chiar se vor uita un film alaturi de cei dragi.

GEMENI

Gemenii se pregatesc de un mare eveniment din familia lor. Poate este ziua unei persoane dragi si trebuie sa-i luati cadou sau poate se apropie un eveniment pe care il asteptati demult si trebuie sa va cautati o tinuta pe masura. 

RAC

Este momentul potrivit sa incepeti sa aveti grija de sanatatea voastra. Poate mergeti la un consult medical de rutina sau va imbunatatiti stilul de viata. Aveti mai multa grija la ce mancati, faceti mult sport si dormiti mai bine.

LEU

Sunteti preocupate de imaginea voastra. Astazi incercati noi tratamente de intretinere a corpului si descoperiti minunile pe care le face o masca numai din compusi naturali. Poate va hotarati sa mergeti la spa ca n-ati mai fost demult.

FECIOARA

Aveti nevoie de o schimbare, pentru ca v-ati saturat de acelasi peisaj. Se poate sa mergeti la magazin si sa achizitionati o noua mobila, sa mai schimbati putin imaginea casei sau chiar sa achizitionati o noua locuinta. In orice caz, schimbarile intotdeauna aduc lucruri bune.

BALANTA

Vreti sa faceti o excursie cu cei dragi, insa vremea nu prea tine cu voi. Nu e nicio problema, puteti sa va distrati la fel de bine si in casa. Adunati-va gasca de prieteni pe la voi, cumparati un boardgame si profitati de timpul petrecut impreuna.

SCORPION

Cei dragi va fac un cadou surpriza ca sa va recompenseze pentru cat de mult i-ati ajutat. Probabil va ofera in dar un voucher la mall sau o zi la SPA. In orice caz, profitati din plin de acest dar, pentru ca il meritati.

SAGETATOR

Ai foarte multa incredere in tine si simti ca poti indeplini orice iti propui. Desi aceasta stare este potrivita pentru saptamana aglomerata care urmeaza. Ai grija ca ambitia sa nu intervina intre tine si cei dragi.

CAPRICORN

Capricornii se gandesc la niste rude indepartate pe care nu le-au mai vazut demult. Sfatul nostru este sa se urce in masina si sa le faca o vizita surpriza. Suntem siguri ca aceasta i-ar bucura la fel de mult ca si pe voi.

PESTI

In seara asta ai hotarat sa iesi in oras pentru ca iti era dor sa socializezi. Se poate sa mergi la un concert in aer liber sau la o seara de karaoke. Cert este ca toata seara vei dansa si te vei distra cum n-ai mai facut-o demult. 

related posts

Modifică setările cookies