Horoscop 31 Octombrie 2017. Racii sunt visatori, iar Berbecii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 31 octombrie 2017.


Berbec

 

Este un moment bun sa repari cateva greseli din trecut, de care nu esti prea mandra.  Prietenele tale iti vor fi alaturi si te vor indemna sa faci numai lucruri care sunt in avantajul tau. Este timpul sa le iei in considerare sfaturile.

 

Taur

   

Astazi te concentrezi mai mult pe viitor si realizezi ca nu te mai leaga nimic de trecut.  Incepi sa lucrezi la un nou proiect care iti va aduce satisfactie la locul de munca. Relatia ta romantica merge bine, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji din privinta dragostei.

 

Gemeni

 

Astazi simti nevoia sa-ti exteriorizezi dragostea fata de oamenii din jurul tau, asa ca, esti dispusa sa oferi mici cadouri tuturor. Fie este vorba de un simbol al prieteniei pe care sa-l purtati toti, fie cate ceva reprezentativ pentru fiecare. Cu totii vor ramane profund impresionati de gestul tau.

 

Rac

 

Pe tot parcursul zilei de astazi vei simti ca visezi cu ochii deschisi. Esti pierduta in ganduri si absenta atunci cand cineva incearca sa poarte o conversatie cu tine, iar acest lucru ii va deranja pe ceilalti. Bucura-te mai mult de prezent. Totul o sa fie bine.

 

Leu

 

Astazi dispui de energia necesara pentru a face tot ce iti propui. Vei incepe cu treburile casnice si vei termina cu o iesire relaxanta la film sau la un suc. Aceasta zi va decurge perfect pentru tine si nu ai niciun motiv de ingrijorare.

 

Fecioara

 

Draga fecioara, astazi esti pusa pe facut fapte bune. O sa oferi ajutorul tau tuturor celor dragi, iar acestia vor fi pentru tine o sursa importanta de energie pozitiva si entuziasm.  Calmul si rabdarea te reprezinta.

 

Balanta

 

Astazi, vrei sa faci o schimbare majora in viata ta, asa ca, te gandesti sa te muti intr-o casa noua si mult mai spatioasa.  Dorinta de nou s-ar putea sa aiba influente si in cercul tau de prieteni. O sa incepi sa atragi in viata ta persoane noi cu scopuri comune.

 

Scorpion

 

Ai face bine sa-ti petreci ziua cu partenerul tau deoarece l-ai cam neglijat in ultima perioada. Esti focusata mai mult pe cariera ,iar el s-ar putea sa se simta neglijat si sa se regaseasca in altcineva.  Daca nu vrei sa-l pierzi, ofera-i mai multa atentie.

 

Sagetator

 

Tocmai ce ai obtinut un job pe care ti-l doresti de foarte mult timp, iar astazi ai cel mai mare motiv de sarbatoare. Invita-ti prietenii in oras si distreaza-te la adevaratul tau potential. Aceasta zi va ramane memorabila.

 

Capricorn

 

Astazi trebuie sa iti limpezesti mintea si sa uiti de grija problemelor care te -au apasat in ultima perioada. S-a acumulat prea mult stres care devine tot mai greu de suportat, iar starea ta de sanatate risca sa fie afectata. Relaxeaza-te cu o carte buna sau cu un film captivant.

 

Varsator

 

Astazi, partenerul tau va simti nevoia sa iti impartaseasca toate nemultumirile pe care le are. O sa te simti sacaita din cauza faptului ca pune presiune pe tine sa te angajezi, iar tie nu iti este gandul la munca. 

 

Pesti

 

O intamplare neplacuta se iveste inca de la prima ora. Este posibil sa iti uiti ceva important acasa, sa faci o pana neasteptata la masina sau chiar sa ti se strice un obiect la care tii foarte mult.  Incearca sa tratezi pozitiv situatia si  sa nu-ti consumi energie pretioasa pe lucruri marunte.

related posts

Modifică setările cookies