Horoscop noiembrie 2018. Vedetele lunii sunt Scorpionii, vezi ce se întâmplă cu Racii


În luna noimebrie avem multe evenimente astrale care aduc schimbări în viețile tuturor nativilor, fiți atenți la deciziile pe care le luați și nu vă lăsați păcăliți de persoanele din jurul vostru. Vedetele lunii sunt Scorpionii care învață din greșeli și au parte de multe satisfacții pe plan financiar!


BERBEC
În această lună ți-ai propus să faci multe schimbări în viața ta. Vrei să te reconectezi cu persoane pe care le-ai neglijat în ultima perioadă și să îți faci contacte noi, să cunoști persoane de la care să înveți diverse lucruri. Este important să ai răbdare și să nu acționezi sub impulsul momentului mai ales dacă trebuie să semnezi documente, acte, să faci unele achiziții majore sau poate să pleci în afara orașului sau în străinatate. Au loc discutii serioase despre bani sau carieră, pot apărea responsabilitati și angajamente în plus pe care trebuie să le iei în serios. Relația de cuplu poate trece prin perioade încarcate, crize emoționale.

Recomandat - Ai încredere că vei reuși să rezolvi problemele de la serviciu.
Nerecomandat - Să lucrezi singur, o echipă te poate ajuta!

 

 

TAUR
În noiembrie trebuie să îți faci mai mult timp pentru tine, pentru a face toate lucrurile care îți aduc plăcere și te relaxează. Este o lună încărcată, trebuie să iei multe decizii și să-ți stabilești planurile pentru perioada următoare. Vei avea parte de multe întamplări inedite, răsturnări de situație când te aștepți cel mai puțin. Vei avea noroc și alături de persoane binevoitoare vei reuși să rezolvi o problemă legată de o proprietate sau o sumă de bani. Apar oportunitati neașteptate de dezvoltare profesională, profită de toate șansele care ți se oferă. Pe sectorul dragostei ai parte de provocări, păstrează-ți calmul!

Recomandat - Organizează o plecare în străinătate alături de persoane dragi.
Nerecomandat - Evită să faci afaceri cu femei sau să dai bani cu împrumut!

 

 

GEMENI
Ai multă energie și entuziasm să termini la timp proiectele pe care le-ai început. Dezvolți planurile pentru viitor și ești susținut astral să îndeplinești lucrurile pe care ți le dorești cu adevarat, pentru care muncești cu pasiune și dăruire. Surprize neașteptate te așteaptă luna aceastate vei apropia cu pasi repezi de succes. Veniturile sunt în creștere, primești bani, bonusuri, cadouri. Mercur retrograd va aduce în prim-plan situații din trecut, pe care nu le-ai rezolvat și de care trebuie să te ocupi. In relatia de cuplu poți experimenta neliniște, posibile neîntelegeri cu partenerul de viata. Prietenii reușesc să vă înveselească.

Recomandat - Rezolvă problemele care stau în calea fericirii tale.
Nerecomandat - Crizele emoționale.

 

 

RAC
Pentru cei nascuți în zodia Rac trebuie să se concentreze pe relația de dragoste, să observi și nevoile partenerului, să îți schimbi atitudinea neprietenoasă. Pentru funcționarea relatiei, trebuie să renunți la a mai fi încapatanat. Tensiunea si micile probleme se pot risipi spre sfarsitul lunii cand ai parte de momente speciale, surprize, poate un weekend romantic. Apar multiple posibilitati de mărire a veniturilor, gasești surse noi de venit, vei munci mult însă vei fi recompensat pe măsură. Administrează cu atenție bugetul, există posibilitatea să faci multe cumpărături. Dacă trebuie să dai examene sau interviuri ești bine aspectat.

Recomandat - Fa-ți ordine în gânduri, relaxează-te, dormi mai mult și adoptă o dietă sănătoasă!
Nerecomandat - Dificultăți în comunicarea cu ceilalți.

 

 

LEU
In aceasta lună, vei constientiza cât de importantă este sănătatea, ai nevoie să-ți găsești echilibrul. Vitalitatea este scăzută, deasemenea sunt foarte benefice mișcarea și plimbările în aer liber, adoptă un stil de viață sănătos. Stresul și agitația, nemulțumirea pot cauza tulburari cronice. Te vei bucura de multe surprize din partea celor dragi, au loc evenimente plăcute, te simți apreciat și iubit, atenția este deasupra ta, ca un reflector. Vei primi informații care te va ajuta în dezvoltarea planurilor de viitor. Se poate să primești o mărire a salariului sau o avansare pe o poziție mai bună. Legi relații de prietenie, care se vor dovedi benefice.

Recomandat - Aveti nevoie de odihnă și hrană sănătoasă!
Nerecomandat - Stai departe de persoane negativiste.

 

 

FECIOARĂ
Ai o intuiție foarte bună, ești înclinată către spiritualitate, reușești să înțelegi cum să rezolvi niste probleme din trecut, care te țin pe loc. Incercă să eviți orice neîntelegere, nu mai analiza sau critica. Sunt posibile deplasari în afara orașului, în interes de serviciu, ai parte de o călătorie care este foarte importantă. Mariajul poate întampina diverse obstacole, mici certuri și tensiuni, unele parteneriate se pot incheia sau sunt puse pe pauză o perioadă de timp. Este important să comunici sincer, pentru ca relația să treacă testul timpului. Te poți gândi să întemeiezi o famile, să ai un copil.

Recomandat - Este important să-ți păstrezi calmul și răbdarea, chiar dacă apar întârzieri, nu te stresa inutil, toate se întâmpla la momentul potrivit.
Nerecomandat - Reproșuri aduse partenerului.

 

 

BALANȚĂ
A sosit momentul să fii curajos și încrezator în propriile forțe, au loc schimbari semnificative, te poți transforma în cea mai bună versiune a ta. Noiembrie îți poate aduce oportunități extraordinare, pe care nu ai voie să le ratezi, momente importante în carieră, vei întâlni persoane  care te vor ajuta în dezvoltarea profesionala. Se poate să primești și vești care să-ți strice liniștea pentru un scurt moment însă vei găsi o soluție potrivită. Povestea de dragoste prezintă multe schimbări îți vei da seama cum este partenerul în realitate. La sfârsitul lunii te vei bucura de musafiri, probabil să organizezi o mică petrecere.

Recomandat - Atmosferă veselă și prietenoasă în familie.
Nerecomandat - Călătoriile în interes de afaceri.

 

 

SCORPION
Luna această vei învata din greșeli, reușeșiti să strângi toate informațiile necesare pentru dezvoltarea personală și profesională, toate planurile și așteptarile încep să prindă contur. O lunaă generoasă pe sectorul financiar, primești bani din toate părtile, cadouri, bonusuri și venituri din surse neașteptate. Este timpul să-ți reorganizezi tot programul, să îți schimbi atitudinea. Nu vrei să te bazezi pe ceilalți, de teamă să nu fii dezamăgit. În relația de iubire poți experimenta gelozia sai neîncrederea, venită din partea partenerului sau invers. Reușești să rezolvi probleme legate de casă, cumperi lucruri noi pentru locuință.

Recomandat - Profită de talentele tale înnăscute!
Nerecomandat - Izolarea, teama de a avea încredere în oameni.

 

 

SĂGETĂTOR
Luna aceasta depășești rând pe rând toate obstacolele care îți stau in cale, faci lista priorităților, accepți cu entuziasm fiecare provocare, aleagă părtile bune din tot ceea ce se întamplă, vezi jumătatea plină a paharului. Ești hotărât să faci unele schimbari, vei încerca să ieși mai des cu prietenii, sa te distrezi și să îți ocupi timpul liber cu acele activități care te îîncarcă cu bucurie. Atenția este îndreptata către copiii și tinerii din familie, pot aparea unele situatii în legatură cu educația lor. Poți merge cu încredere la interviuri pentru un loc nou de munca,te vei ocupa de afaceri și poți avea realizari importante.

Recomandat - Este un moment potrivit pentru a lansa o afacere, un proiect.
Nerecomandat - Nu sunt recomandate cheltuielile inutile.

 

 

CAPRICORN
Trebuie să fii atent sănu pierzi unele oportunitati, care te pot ajuta să avansezi mult mai rapid, este momentul ideal pentru a pune bazele unor proiecte sau a termina ceva inceput mai demult. Te vei înconjura de oameni puternici, care te sustin si îți oferă sprijin. Te vei ocupa de o problemă de sănătate, a ta sau a cuiva din familie. Dacă ai de făcut unele deplasări, atenție cu vehiculul, documentele, bagajele, banii etc. Relația de dragoste poate deveni plictisitoare sau chiar monotonă, trebuie să aduci puțină pasiune, aprinde scânteia iubirii, nu aștepta totul din partea celui drag. Unele relații de prietenie pot trece prin anumite tensiuni.

Recomandat - Descoperă noi metode de a-ți petrece timpul liber.
Nerecomandat - Stresul și energia negativă.

 

 

VĂRSĂTOR
În această lună reușești să-ți duci la final toate planurile. Ești pe val și atragi atenția tuturor! Dacă dorești să începi o noua afacere sau colaborare este o perioadă favorabilă. Este posibil să cunoști o persoană cu care să legi o frumoasă prietenie. Un prieten mai vechi posibil să îți solicite ajutorul, ii oferi sfaturi utile sau chiar ii dai solutia pentru rezolvarea problemei. Trebuie să-ți găsești echilibrul între viața sentimentală și viașa profesională, posibil ca in ultimul timp balanța să încline spre muncă. Dacă ești singur poți întâlni o persoană interesantă, care tecapteze si să te fascineze. Dacă ești într-o relație serioasă te gândești la întemeierea unei familii.

Recomandat - Mutări și schimbări în locuință.
Nerecomandat - Să fii sceptic cu privire la intențiile partenerului de viață!

 

 

PEȘTI
Luna noiembrie aduce finalul unor relații care pot fi toxice, poate despărtirea de unele obiceiuri nocive sau chiar de acele persoane care nu va sunt benefice. Lasă-te ghidat de instinct și veti reuși să iei cele mai bune decizii. Apar posibilități de a crește veniturile, ai idei bune, originale, creativitatea este o resursă puternică. Dacă vei avea discuții serioase, trebuie să spui tot ceea ce te deranjează, altfel nu vei rezolva nimic, nu da importanță părerilor pesimiste ale celor din jurul tău. Te confrunți cu o situație legată de o proprietate, cumperi sau vinzi ceva important. Ai nevoie să te îngrijești pentru a putea face față tuturor provocarilor!

Recomandat - Păstrează-ți punctul de vedere și ai încredere în intuiția ta.
Nerecomandat - Relațiile nefuncționale.


 

related posts

Modifică setările cookies