Horoscop zilnic 01 ianuarie 2017. Capricornii sunt extenuati, iar Pestii primesc o veste de la cineva drag


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 01 ianuarie 2017.


BERBEC

Te pricepi de minune sa aduni oamenii la un loc si sa ii faci sa se simta bine in orice formula vrei tu. Diferentele dintre oameni nu sunt o problema pentru tine, asa ca prima zi a anului te prinde inconjurata de prieteni pe care rareori ii mai vezi impreuna.

TAUR

Nu esti una dintre cele mai creative persoane si daca ai de ales intre a organiza ceva sau a sta pur si simplu degeaba, vei alege a doua varianta. Ziua se anunta a fi una extrem de linistita daca decizi ca asta iti doresti.

GEMENI

Esti destul de sensibila astazi, motiv pentru care eviti sa intri in foarte multe discutii sau sa intalnesti oameni noi. Tocmai de aceea vei petrece cea mai mare parte a zilei in zona ta de confort.

RAC

O sa iei prin surprindere o multime de oameni astazi aratandu-le ca esti o persoana responsabila pe care toata lumea se poate baza, dar ca nu iti lipseste sensibilitatea. Te poti astepta la o multime de reactii pozitive din partea celor dragi.

LEU

Ceva te ingrijoreaza astazi si simti nevoia sa porti o discutie importanta cu cineva apropiat care poate fi chiar partenerul de viata. Nu esti de acord cu unele lucruri din viata de cuplu si astazi iti doresti sa iei masuri.

FECIOARA

Simti nevoia sa evoluezi in mai multe privinte, iar astazi esti destul de pusa pe ganduri. Desi unul dintre nativii care reactioneaza atunci cand se afla intr-o situatie neplacuta, ai grija sa nu devii prea impulsiva, pentru ca poti pierde.

BALANTA

Ai tendinta sa fii prea grijulie cu cei din jurul tau, in special cu cei mai mici decat tine. Nu uita ca unele responsabilitati nu iti apartin si ca prea multa implicare de acest gen ii poate obosi pe ceilalti.

SCORPION

Esti plina de creativitate si iti doresti ca si ceilalti sa vada asta, asa ca incepi tot felul de planuri, insa uiti sa te asiguri ca ceilalti au disponibilitatea necesara. Ai grija sa nu fii dezamagita de reactiile lor la propunerile tale.

SAGETATOR

De foarte multe ori se intampla ca tu sa fii cea mai calma persoana dintr-un grup, insa astazi totul se schimba. Incearca sa ramai calma si sa nu te superi pentru lucruri minore, pentru a putea evita un conflict.

CAPRICORN

Nu dispui de energia necesara pentru a te bucura din plin de aceasta zi, asa ca alegi sa o petreci mai mult in casa. Si daca se poate, fara prea multe persoane in jur. Pana la urma, nu iti va prinde rau un pic de odihna.

VARSATOR

Au loc cateva schimbari in viata ta personala dar si in plan economic si social. Poate fi vorba de un job nou sau despre o schimbare care va avea impact asupra ta pe termen lung.

PESTI

Ti se face o vizita pe care nu o banuiai dar care te entuziasmeaza peste masura si te bucura. Incearca sa pastrezi ceva din energia primei parti a zilei, pentru ca vei avea nevoie de ea.

related posts

Modifică setările cookies