Horoscop zilnic 03 ianuarie 2017. Fecioarele intra in conflicte, iar Scorpionii primesc o veste neplacuta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 03 ianuarie 2017.


BERBEC

Te gandesti foarte mult la deciziile pe care le-ai luat in ultima perioada si nu esti sigura daca vrei sau nu sa faci schimbari in ceea ce priveste viitorul. Intreaga zi te gaseste foarte confuza si fara chef de socializare.

TAUR

Poate fi suparator pentru tine, insa sunt cateva lucruri la care trebuie sa te gandesti astazi si pe care ar fi bine sa incepi sa le schimbi de astazi. Daca vei invata sa fii mai rabdatoare cu ceilalti, vei avea parte de o multime de surprize placute de-alungul timpului.

GEMENI

Gemenii au parte de o zi cat se poate de buna pentru ei si chiar sunt dornici sa ofere din buna dispozitie pe care o au si altora. Nu uita insa ca asta ii va face pe oameni sa creada ca vei fii la fel si pe viitor.

RAC

Nu te lasa dezamagita de lucrurile care nu ies astazi asa cum ti-ai dorit si ia-o de la capat cu tot ceea ce ai de facut. E foarte important sa ai rabdare si sa nu incerci sa mai grabesti lucrurile daca nu vrei sa muncesti de doua ori pentru ele.

LEU

Ai nevoie de toata taria de caracter de care poti da dovada pentru a trece peste unele neplaceri pe care ti le cauzeaza cineva din grupul tau de prieteni. Nu iti doresti o cearta, asa ca esti dispusa sa fii tu cea care lasa de la ea.

FECIOARA

Daca nu reusesti sa tii sub control anumite emotii, te poti trezi intr-o situatie destul de neplacuta atat pentru tine cat si pentru cineva apropiat. Nu este indicat sa intri intr-un conflict major astazi pentru ca starea ta de spirit te va face sa te porti mai dur decat in alte momente.

BALANTA

Iti incepi ziua cu lucrurile pe care le faci in mod obisnuit, insa dupa pranz te trezesti intr-un vartej de activitati la care nu te asteptai, dar care iti plac si care te mentin plina de energie.

SCORPION

Nu de putine ori ai tendinta de a ii critica pe ceilalti intr-un mod sincer si direct, iar astazi poti afla ca un prieten a fost extrem de deranjat de atitudinea ta sau ca cineva drag te evita. Nu te asteptai la asta si intreaga situatie te supara si te face sa te simti neinteleasa.

SAGETATOR

Simti ca s-au schimbat unele lucruri in jurul tau sau unele persoane din familie sau din grupul de prieteni. Astazi iti doresti foarte tare sa afli ce anume s-a intamplat si ce a dus la asta, asa ca esti decisa sa porti discutii cu toti cei implicati.

CAPRICORN

Iti place sa te gandesti la tine ca la o persoana singuratica, iar faptul ca ai inceput sa fii asa te afecteaza. Este indicat sa fii usor mai sociabila si sa incerci sa accepti faptul ca nu toti oamenii iti seamana. Este o zi a deciziilor in plan personal.

VARSATOR

Poti incerca tot felul de activitati creative, care au sanse mari sa te faca sa te simti bine. Cine stie, poate te apuci de lucruri noi, cum ar fi scrisul, pictatul, mersul la sala de sport, ceva care sa iti aduca satisfactie pe termen lung.

PESTI

Ceilalti obisnuiesc sa te vada ca pe o adolescenta, insa faptul ca le oferi foarte mult din energia ta nu inseamna ca esti naiva. Astazi iti dai seama ca fara sa vrei ii lasi pe cei din jur sa creada ca pot profita de amabilitatea ta.

related posts

Modifică setările cookies