Horoscop zilnic 04 ianuarie 2017. Berbecii pot avea probleme de sanatate, iar Taurii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 04 ianuarie 2017.


BERBEC

Este indicat sa va ocupati de sanatatea voastra, chiar incepand de acum, pentru ca astazi nu sunteti in apele voastre si totul se anunta a fi o problema care se va intinde pe mai multe zile. Este posibil sa fie vorba doar de o viroza, insa e mai bine sa tineti totul sub control.

TAUR

Primiti un telefon care va da ziua peste cap complet. Nu pare sa fie o veste buna, ci mai degraba o schimbare de planuri care nu va este tocmai pe plac. Cu atat mai mult cu cat trebuie sa fiti voi ce care dau vestea rea si altora.

GEMENI

Numara bine pasii pe care ii ai de facut astazi, inca de dimineata, pentru ca numarul mare de responsabilitati pe care ti le-ai asumat te pot bulversa si chiar si tie ti se poate intampla sa scapi din vedere anumite lucruri.

RAC

Ai parte de un conflict interior care te impinge sa faci o alegere. Te afli undeva intre o decizie care te va multumi pe tine, dar ii va supara pe cei dragi si o alta care cere sa faci un compromis. O zi plina de provocari.

LEU

Sunt ceva tensiuni in jurul Leilor, astazi si ziua pare sa fie destul de haotica in general. Nu ar strica sa va feriti cat mai mult de agitatie si sa petreceti timp inconjurati de familie si prieteni dragi.

FECIOARA

Esti pusa pe distractie astazi si nu vrei sa lasi nimic sa iti stea in cale. Ai chef sa stai de vorba, sa razi si chiar sa iesi in oras, in a doua parte a zilei. Brusc, toti oamenii par mai frumosi pentru tine, astazi.

BALANTA

Astazi simti nevoia de stabilitate si nu te implici in prea multe activitati care te-ar putea dezechilibra. Intreaga zi se anunta linistita, daca nu chiar monotona.

SCORPION

Ai o stare destul de tensionata si nu te simti extraordinar atunci cand ti se cere socoteala, ceea ce se poate intampla astazi, in urma unor decizii pe care le-ai luat de curand si care nu sunt pe placul celor implicati.

SAGETATOR

Arunca o privire in jurul tau, inainte sa iti afisezi starea de spirit extrem de energica. Nu ai vrea ca ea sa iti fie stricata de cineva morocanos, dar nici sa devii obositoare.

CAPRICORN

Capricornii incheie astazi o relatie. Fie ca este vorba despre o relatie amoroasa sau de o cearta cu o prietena foarte buna, astazi are loc o ruptura sufleteasca, iar asta le ocupa mintea intreaga zi.

VARSATOR

Chiar cand credeai ca totul functioneaza exemplar, ceva te deranjeaza si iti da ordinea atat de draga tie peste cap. Incearca sa intelegi ca atunci cand planifici ceva in grup este necesar sa tii cont si de dorintele altora.

PESTI

Te simti destul de incarcata emotional si simti nevoia sa scapi cumva de acest stres. O mica escapada alaturi de persoana iubita ar putea face minuni, la fel si o discutie despre ceea ce simti sau ceea ce ai vrea sa simti.

related posts

Modifică setările cookies