Horoscop zilnic 05 ianuarie 2017. Gemenii se simt extenuati, iar Leii au parte de un eveniment important in familie


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 05 ianuarie 2017.


BERBEC

Nu te simti prea bine nici astazi si ti-ar placea la nebunie sa petreci intreaga zi in casa, insa asta nu se poate intampla astazi, asa ca te vezi nevoita sa faci macar strictul necesar, pana sa te retragi in zona ta de confort.

TAUR

Totul se invarte astazi in jurul romantismului pe care il simti tu, sau totul ar trebui sa fie asa. Ai chef sa stai in compania partenerului de viata, fie ca nu iesiti deloc din casa sau plecati intr-o mica excursie in doi si sunt sanse ca asta chiar sa se intample.

GEMENI

Este mai mult decat evident faptul ca aveti nevoie de odihna suplimentara. Ziua incepe foarte greoi, inca de dimineata, iar din punct de vedere fizic nu te simti deloc pregatita.

RAC

Astazi este indicat sa nu te abtii de la nimic, pentru ca mai tot ce vrei sa faci iti va iesi de minune. Esti inconjurata de o aura pozitiva si de o veselie iesita din comun.

LEU

Se intampla ceva important in cercul de oameni importanti din viata ta, cel maiprobabil in familie. Fie urati bun venit unui membru nou sau pur si simplu participati la o cerere in casatorie pe care nu o banuiati. In orice caz, ziua este dedicata acestui eveniment.

FECIOARA

Pare ca stai pe un foc de paie gata, gata sa inceapa. Orice si oricine te poate scot din sarite si esti pusa pe cearta mai mult decat oricand. Ai grija, pentru ca nu este indicat sa te exprimi chiar asa cum ti-ai dori.

BALANTA

Astazi vrei sa duci la bun sfarsit ceva ce ai inceput acum mai multe zile. Faptul ca vei termina, in sfarsit, ceea ce ti-ai propus sa faci, te multumeste si spre seara simti nevoia sa sarabtoresti intr-un fel sau altul.

SCORPION

Te implici in tot felul de discutii care iti stimuleaza imaginatia si te fac sa visezi la un viitor de basm. Esti pusa pe facut planuri pe termen lung si astazi totul iti pare mai frumos colorat decat oricand.

SAGETATOR

Sagetatorii simt nevoia sa iasa din cotidian si incearca sa se tina departe de rutina zilnica prin care trec. Incepi o activitate noua, pate chiar un sport de intretinere, ceva care sa te faca sa te simti mai energica.

CAPRICORN

Incearca sa faci un pas inapoi astazi si sa privesti in jurul tau. Daca nu esti atenta la comportamentul pe care il ai, vei ajunge sa te simti singura si indepartata de persoane dragi, doar pentru ca ai un dar al contrazicerii pe care il folosesti in exces.

VARSATOR

Esti hotarata sa faci economii si sa pui bani "la ciorap", pentru viitoare planuri, insa astazi nu va iesi totul asa cum iti doresti. Se anunta unele cheltuieili neprevazute.

PESTI

Ai o zi foarte buna, in care simti ca ai gasit acea piesa a puzzle-ului ccare iti lipsea. Cunosti persoane noi si iei parte la lucruri care iti largesc orizontul si te inveselesc.

related posts

Modifică setările cookies