Horoscop zilnic 06 ianuarie 2017. Racii se bucura de timp liber, iar Balantele revad un prieten vechi


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 06 ianuarie 2017.


BERBEC

Ai o viziune destul de speciala despre lume, astazi si o imaginatie care nu prea te caracterizeaza. De unde a aparut tot acest romantism nu se stie, insa ar fi bine sa il si folosesti pentru a le arata celor dragi ca esti si tu o persoana sensibila.

TAUR

Ai senzatia ca toata lumea are ceva cu tine astazi. Te simti prea putin apreciata si nu iti place deloc faptul ca petreci o mare parte din zi singura.

GEMENI

Ai o lista pe care o urmaresti si de pe care vrei sa tai fiecare punct. Mai exact, ai o multime de liste si esti incantata ca astazi ai timp sa mai elimini din ele.

RAC

Ai ceva timp liber astazi, asa ca te ocupi de lucruri de care nu ai timp in mod obisnuit. Adica mergi la un salon sau iti faci niste tratamente de frumusete la tine acasa, ceva care sa te ajute sa te simti mai frumoasa si mai ingrijita.

LEU

Te simti confuza astazi, cu atat mai mult cu cat simti ca nimeni te intelege si nici macar tu nu reusesti sa te organizezi prea bine. Nu este deloc o zi pe gustul tau si abia astepti sa se incheie.

FECIOARA

Nu esti in pas cu restul lumii astazi, dar asta nu te deranjeaza prea tare. Oricum, din punctul tau e vedere,lucruri sunt exact asa cum le percepi tu si fiecare trebuie sa descurce singur in tot ceea ce vrea sa faca. Pe scurt, nu ai o dispozitie extraordinara.

BALANTA

Va bucurati de o intalnire cu cineva extrem de important. Un prieten vechi va face o vizita sau va scoate in oras, dupa mult timp, iar asta va ocupa mai bine de jumatate de zi si va energizeaza pentru intreaga zi.

SCORPION

Au loc cateva intamplari care te scot din rutina si care nu prea iti sunt pe plac. Este posibil chiar sa te oboseasca atat de tare incat vei simti nevoia sa petreci a doua jumatate a zilei singura.

SAGETATOR

Lasa-ti imaginatia sa zburde astazi, pentru ai din plin si ar fi pacat sa nu te ajuti de ea pentru a-ti indeplini cateva dorinte mai vechi. Nu ti se intampla des sa ai atat de multa energie.

CAPRICORN

Astazi te simti trezita la realitate de ceva sau cineva care te face sa vezi ca unele credinte pe care le aveai nu iti fac bine. Incearca sa asculti foarte bine sfaturile pe care le primesti, pot fi macar partial adevarate.

VARSATOR

Esti plina de energie si nu vrei sa lasi nici un strop din ea sa se piarda. Te arunci intr-o multime de lucruri pe care vrei cu orice pret sa le vezi facute si cine altcineva sa le faca mai bine decat tine?

PESTI

Se anunta p zi lunga si greoaie pentru Pesti, care simt ca foarte multe lucruri importante stau pe umerii lor. Increzatori din fire, tind sa se lase convinsi sa isi asume tot felul de greseli care nu le apartin in totalitate.

related posts

Modifică setările cookies