Horoscop zilnic 1 aprilie 2015. Capricornii trebuie sa ia o decizie importanta, iar Gemenii au probleme de sanatate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 aprilie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Pentru ca este Ziua Pacalelii, nu vei scapa de farsele colegilor, mai ales ca acestia stiu ca te vei distra de minune, asa ca intreaga zi trebuie sa fii pregatita pentru diverse glume.

Horoscop 2015 TAUR

Esti apreciata pentru eforturile pe care le-ai despus in ultima perioada, iar astazi superiorii iti fac o surpriza si iti propun coordonarea unui proiect important de la job.

Horoscop 2015 GEMENI

De cateva zile esti foarte bolanava si nici astazi nu pari sa te simti mai bine, de aceea esti nevoita sa-ti mai iei inca o zi libera de la munca, chiar daca nu-ti doreai asta.

Citeste si: S-a afisat la piscina cu o pereche de bikini prea mici. Ce imagini le-a oferit LeAnn Rimes paparazzilor - FOTO

Horoscop 2015 RAC

Esti satula de scuzele pe care ti le prezinta partenerul de viata pentru intarzierile repetate din ultima perioada, asa ca esti hotarata sa aflii singura care este adevarul.

Horoscop 2015 LEU

Te-ai saturat de felul in care evolueaza lucrurile la job, iar astazi pare ca totul merge pe dos, asa ca la finalul zilei incerci sa porti o discutie cu superiorii pentru a le prezenta nemultumirile tale.

Horoscop 2015 FECIOARA

Ai parte de o zi obisnuita, la job nu se intampla nimic semnificativ, iar seara esti invitata in oras alaturi de cateva prietene pe care nu le mai vazusesi de ceva vreme.

Horoscop 2015 BALANTA

Astrele nu sunt de partea ta astazi, de aceea ar fi indicat sa nu te implici in discutii importante si nici sa iei hotarari majore atat la job, cat si acasa.

Horoscop 2015 SCORPION

Esti pusa in fata unei situatii in care trebuie sa dai dovada de multa diplomatie si rabdare, iar la final obtii rezultatul dorit, lucru pentru care esti laudata de superiori.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Astrele sunt de partea ta astazi, iar asta se vede in tot ceea ce faci. Iti inchei cu succes toate treburile de la job, apoi reusesti sa-ti faci timp pentru o sesiune de shopping si o iesire in oras.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Trebuie sa faci o alegere importanta cu privirile la viitorul tau profesional, iar asta iti creeaza multe batai de cap. Incearca sa te consulti cu cineva apropiat, pentru a lua decizia corecta.

Horoscop 2015 VARSATOR

Partenerul de viata iti face un cadou pe care ti-l doreai de ceva vreme, ocazie cu care iti dai seama cat de norocoasa esti sa-l ai alaturi.

Horoscop 2015 PESTI

Astazi nu ai chef de nimic, toti par sa fie importriva ta, asa ca ar fi mai bine sa stai deoparte si sa lucrezi la proiectele tale fara sa te faci prea mult remarcata.

related posts

Modifică setările cookies