Horoscop zilnic 1 aprilie 2018. Peștii au parte de o zi memorabilă. Vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 1 aprilie 2018.


BERBEC

Îți petreci ziua într-un loc nou în care nu ai mai fost și ești extrem de entuziasmată de tot ce se întâmplă în jurul tău. Închei săptămâna într-o notă pozitivă. Ești plină de energie.

TAUR

Pe parcursul zilei nu se va întâmpla nimic notabil, dar spre seară te poți aștepta la o surpriză plăcută din partea persoanei iubite. Fără niciun motiv, primești un cadou și asta te umple de bucurie.

GEMENI

Astrele îți surad și sunt darnice cu tine. Bucură-te de oportunitățile care îți ies astăzi în cale și fructifică-le pentru că nu se știe când vei mai avea perioade atât de norocoase.

RAC

Te folosești de rețelele de socializare pentru a-ți crește popularitatea și faci o treaba excelentă. Nu este exclus ca tot în online să îți găseșți și jumătatea dacă renunți la preconcepții.

LEU

Planuisei un picnic împreună cu prietenii, dar vremea vă pune bețe în roate. Nu renunțați la distracție. Cu puțină imaginație, puteți găsi o soluție pentru a va petrece timpul într-un mod plăcut, chiar dacă nu se întâmplă asta în aer liber.

FECIOARĂ

Plănuiești o escapadă cu familia undeva la munte, unde să te poți detensiona, dar socoteala de acasă nu se va potrivi cu cea din târg, iar ultima zi din weekend nu va fi lipsită de certuri.

BALANȚĂ

Astăzi faci cunostintă cu o persoană care va juca un rol important pe planul tău profesional. Nu este exclus să îți propună o colaborare care te va ajuta să urci o nouă scară în carieră.

SCORPION

Așteptai o veste importantă de la o persoană și aceasă întârzie să vină, ceea ce te face să îți petreci ultima zi din weekend într-o tensiune destul de mare. Abia spre seară vei reuși să te relaxezi.

SĂGETĂTOR

Chiar dacă este weekend, îți petreci întreaga zi învățând pentru un examen pe care îl vei da săptămâna viitoare. Ai încredere în tine, vei reuși să îl iei cu brio, dar va trebui să îți sacrifici întâi timpul liber.

CAPRICORN

Nu reușeșți să te înțelegi cu o rudă mai tânăra decât tine și vei simți că îți scoate peri albi. Gândește-te că ai avut si tu vârsta ei cândva și încearcă să îți amintești ce te făcea pe tine fericită în acea perioada. Pornește de la această idee pentru a va apropia.

VĂRSĂTOR

Indiferent de cât de prost evoluează relația ta cu partenerul de cuplu, nu ți se recomandă ca astăzi să iei o decizie radicală cu privire la viitorul tău pentru că nu vei lua una bună și vei regreta în scurt timp că te-ai pripit.

PEȘTI

Ai parte de o zi memorabilă, pe care o petreci în compania persoanei care ți-a furat inima. Ziua de astăzi îți va întări ideea conform căreia ți-ai întâlnit jumătatea. Te consideri o norocoasă.

related posts

Modifică setările cookies