Horoscop zilnic 1 august 2017. Taurii se lasa condusi de emotii, iar Leii fac promisiuni desarte


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul 1 august 2017:


BERBEC

Te simti coplesita de problemele de la munca, dar incepand cu zilele urmatoare, lucrurile se vor calma si vei putea sa te relaxezi. Fii vigilenta si nu rata nicio oportunitate care s-ar putea ivi azi!

TAUR

Uneori te lasi condusa de emotii si nu te mai concentrezi la deciziile bazate pe ratiune pe care trebuie sa le iei. In dragoste iti merge foarte bine si acest lucru iti mentine motivatia la cote maxime! 

GEMENI

Cateodata iti place sa te joci cu sentimentele celor din jur si trebuie sa ai grija, pentru ca stii ca roata se intoarce. Pe plan profesional, pot aparea mici dispute, dar abilitatea ta de a comunica eficient te salveaza si de data aceasta! 

RAC

Ai invatat sa-ti tii emotiile sub control, iar asta iti aduce numai beneficii. Vei avea o zi plina, dar care se va incheia placut, cu o cina alaturi de cei dragi. 

LEU

Nu mai promite lucruri, daca stii ca nu te vei tine de cuvant! Acest lucru poate sa ii dezamageasca pe cei din jur si isi vor pierde treptat increderea in tine. Nu ar strica o mai buna organizare a agendei, pentru a face fata cu brio unei zile aglomerate. 

FECIOARA

Desi esti rabdatoare si disciplinata, uneori ai tendinta sa exagerezi, fie ca e vorba de dragoste sau de domeniul profesional. E indicat sa ai grija la orice fel de excese, pentru ca stii ca nu iti aduc nimic pozitiv!

BALANTA

Mai bine mai tarziu decat niciodata, acesta este motto-ul zilei de azi! Ai tot asteptat anumite oportunitati la munca si iata ca rabdarea iti este rasplatita! Totusi, pastreaza-ti picioarele pe pamant si evita sa iti faci sperante prea mari. Concentreaza-te pe ce ai de facut si lucrurile vor veni de la sine!

SCORPION

Azi e foarte posibil sa intalnesti o persoana care iti va capta atentia si care ar putea avea un impact major pe viitor. Ai tendinta de a fi foarte impulsiva, asa ca ai grija si cantareste orice gand inainte de a actiona!

SAGETATOR

E inceput de saptamana, dar tu deja te simti obosita. Ar fi bine sa-ti dozezi eforturile, pentru a nu te extenua in zilele urmatoare. In ultima vreme ti-a mers foarte bine in dragoste, iar simplul fapt ca esti iubita te face sa plutesti!

CAPRICORN

Munca este telul tau in viata, dar odata cu trecerea timpului, iti dai seama ca sunt alte lucruri la fel de importante care merita atentia ta. Simti ca ai nevoie de o pauza si te gandesti sa-ti organizezi o vacanta in perioada urmatoare, alaturi de persoana iubita.

VARSATOR

Metodele tale creative de a convinge pe cineva de un anumit lucru au succes de fiecare data. La munca te simti plina de energie si entuziasm, stare care te va insoti si pe parcursul serii!

PESTI

La tine, perioadele de calm si de furtuna oscileaza, iar asta se intampla din cauza atitudinii tale oscilante. Trebuie sa iti faci ordine in ganduri si astfel vei stii sa iei cele mai bune decizii pentru viitorul tau!

related posts

Modifică setările cookies