Horoscop zilnic 1 decembrie 2015. Leii se confrunta cu probleme financiare, iar Capricornii au parte de o zi stresanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 decembrie 2015. 


BERBEC

Esti foarte preocupata de directia in care merge relatia ta si nu este tocmai multumita de cum evolueaza lucrurile. Ai asteptari mai mari de la partener, care nu este atat de implicat pe cat iti doresti tu. 

TAUR

Ai ramas in urma cu treburile de la job, iar astazi esti nevoita sa faci un efort pentru a ajunge la zi cu sarcinile pe care le ai, mai ales ca urmeaza o perioada la fel de aglomerata. 

GEMENI

Astrele nu sunt de partea ta astazi, de aceea ar fi indicat sa nu te implici in discutii importante si nici sa iei hotarari majore atat la job, cat si acasa.

RAC

O discutie aprinsa cu cineva de la locul de munca iti afecteaza starea de spirit si capacitatea de concentrare. Schimbul dur de replici are asupra ta un impact mai mare decat ar fi crezut "adversarul" tau.

LEU

Problemele financiare par ca nu se mai termina, iar astazi lucrurile se agraveaza si mai tare dupa ce aflii ca esti nevoita sa faci cateva cumparaturi neplanificate. 

FECIOARA

Esti in forma maxima si esti dornica sa faci cat mai multa activitate fizica, de aceea mergi cu cateva prietene la o sala de sport. 

BALANTA

Esti destul de irascibila astazi si asta ti-ar putea cauza probleme in relatia cu colegii si cu prietenii apropiati. Incearca sa iti tii nervii in frau si sa nu spui ceva ce ai putea regreta mai tarziu.

SCORPION

Trebuie sa iei o decizie importanta cu privire la viitorul tau profesional, asa ca astazi te consulti cu o persoana avizata pentru a lua hotararea potrivita. 

SAGETATOR

Ai parte de o zi plina de surprize placute, ce constau in oportunitati importante de dezvoltare profesionala si sansa de a recastiga increderea cuiva drag. Profita asa cum trebuie de ocazia de a face ceva inedit, care sa te faca fericita si implinita.

CAPRICORN

Ai parte de o zi stresanta, care te solicita la maximum. Partea buna este ca ai ocazia sa inveti din greseli si sa devii mai buna si mai organizata pe viitor. 

VARSATOR

Ai facut excese alimentare weekendul acesta, iar astazi te resimti. Degeaba incerci sa o "dregi" cu medicamente digestive, corpul tau a suferit un soc si iti va reveni treptat. Incearca sa te abtii de la astfel de festinuri pe viitor.

PESTI

Incepi saptamana cu o veste buna, cel mai probabil de la job. Fie ca ti se incredinteaza un proiect important, fie ca esti avansata sau ti se mareste salariul.

related posts

Modifică setările cookies