Horoscop zilnic 1 decembrie 2016. Taurii au parte de provocari, iar Balantele petrec alaturi de oameni de calitate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 decembrie 2016.


BERBEC

O persoana la care tii foarte mult are niste asteptari aparte de la tine. Chiar daca e posibil ca initial sa ceara un lucru altcuiva, in sine ei, tot de la tine spera sa vina minunea. Daca esti parinte, de exemplu, cel mic ti-ar putea cere o jucarie scumpa.

TAUR

Apar provocari ce nu pot fi depasite decat cu flexibilitate si rabdare, mai ales ca partenerul tau nu are un temperament tocmai usor de tolerat. Relatia voastra poate avea de suferit, daca nu inveti sa fii mai intelegatoare.

GEMENI

Vrei sa rezolvi multe lucruri in acelasi timp, insa nu se intampla totul asa cum iti doresti. Analizeaza cu atentie fiecare situatie, inainte de a lua o decizie finala, care ti-ar putea provoca mici probleme.

RAC

Este timpul sa incerci ceva nou in ceea ce priveste viata ta personala, sa adopti o viziune mai moderna in cuplu, sa inveti sa respecti independenta celuilalt sau sa lupti pentru libertatea care consideri ca ti se cuvine.

LEU

Unele relatii de prietenie iti cam produc probleme de natura emotionala, iar cineva are nevoie de sprijinul tau, astfel incat te simti nevoita sa ii oferi tot timpul tau si sa iti amani propriile planuri.

FECIOARA

Este o zi predispusa extravagantelor de natura financiara. Ai tendinta de a cheltui sume importante de bani pentru a-ti renova casa si pentru a-ti face caminul pe placul tau. 

BALANTA

Ai sansa de a petrece timp pretios alaturi de niste oameni de calitate, care merita toata atentia si afectiunea ta. In plus, datorita lor noi oportunitati de cariera isi fac aparitia pentru tine.

SCORPION

Este o zi potrivita pentru a te concentra asupra vietii personale, pentru a-ti pune ordine in ganduri si a uita complet de grijile cotidiene. Petrece ziua doar alaturi de oameni dragi tie!

SAGETATOR

Colectezi informatii variate de la cei din jurul tau, de pe internet si din publicatiile de profil si le folosesti ulterior intr-o situatie complet neasteptata cu care te vei confrunta. Din fericire, vei face o parere buna si te vei bucura de admiratia tuturor.

CAPRICORN

Ti se ofera oportunitatea de a incerca ceva nou, ceva la care nici nu indrazneai sa te gandesti vreodata, cu atat mai mult sa ai de-a face cu asa ceva. Din fericire, primele rezultate incep sa apara si sunt de ajuns pentru a te ambitiona sa mergi mai departe in aceasta directie.

VARSATOR

Nu incerca sa pari altcineva, pentru ca nu vei fi credibila. Oamenii care te cunosc, stiu foarte bine ceea ce poti sa faci si ceea ce nu se potriveste caracterului tau. Stima pe care o ai fata de cineva apropiat nu trebuie sa te transforme intr-o alta persoana.

PESTI

Te-ai cam saturat sa tot faci compromisuri si sa nu indraznesti sa renunti la ceea ce simti si tu ca nu mai face parte din viata ta. Este momentul sa iei decizii importante, chiar daca acestea vor avea un impact destul de mare asupra relatiei cu iubitul tau.

related posts

Modifică setările cookies