Horoscop zilnic 1 februarie 2016. Leii sunt pusi la incercare, iar Scorpionii au parte de un succes garantat


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 februarie 2016.


BERBEC

Ofera ajutorul cuiva care are nevoie cu adevarat de tine, de sfaturile si grija ta. Este o zi in care energia ta pozitiva trebuie sa se indrepte catre oamenii cu probleme, pentru a depasi eventualele situatii neplacute din viata lor.

TAUR

Te confrunti cu o problema destul de importanta si, in acelasi timp delicata, astfel incat trebuie sa ai grija cum reactionezi. Nu esti in cea mai buna forma, insa vei reusi sa faci fata acestei zile.

GEMENI

Ai grija la cheltuieli caci s-ar putea sa te avanti mai mult decat este cazul si sa iti dai seama la sfarsitul zilei ca ti-ai facut si mai multe datorii, decat ai deja. Vei regreta acest lucru ulterior.

RAC

Un prieten iti cere sfatul sau vine cu o propunere de care ar fi bine sa tii cont. Ar putea fi vorba de o oportunitate ideala pentru tine, desi nu ai zice acest lucru la prima vedere. 

LEU

Abilitatile tale sunt puse la mare incercare si ti se cere sa rezolvi anumite situatii. Nu ai de ales decat sa faci fata tuturor asa cum trebuie, astfel incat sa te bucuri la sfarsitul zilei de rezultate satisfacatoare.

FECIOARA

Cariera ta ia avant astazi, asa ca asigura-te ca esti in forma si ii poti face fata. S-ar putea ca unele lucruri sa nu-ti fie inca foarte clare, dar in cateva zile totul se va rezolva de la sine.

BALANTA

Te simti obosita si lipsita de puteri, iar cafeaua de dimineata nu-si face efectul. Ar fi bine sa amani pentru alta zi eventualele intalniri de afaceri pe care le aveai programate pentru astazi, caci altfel nu vei avea un rezultat bun.

SCORPION

Ai o energie pozitiva debordanta, datorita careia vei face lucruri mari astazi. Daca si oamenii din echipa ta iti sunt alaturi, atunci succesul este garantat.

SAGETATOR

Astazi simti nevoia sa daruiesti afectiune, asa ca ar trebui sa-ti indrepti atentia catre iubitul tau sau, daca nu esti implicata in nicio relatie, catre o noua cucerire.

CAPRICORN

O prietena sau o colega vine la tine cu o propunere aparent interesanta ce ti-ar rotunji veniturile luna aceasta. Este recomandat insa sa fii precauta si sa-i lasi pe altii sa muste momeala. 

VARSATOR

Este o zi normala, fara evenimente deosebite, asa cum a fost de fapt si ultima perioada. Stai linistita, in foarte putin timp vei iesi din acest circuit si vei avea parte de cu totul si cu totul alte lucruri.

PESTI

Incearca sa nu fii prea critica astazi cu prietenii sau colegii tai de munca. Ai tendinta de a le atrage atentia din ora in ora, iar ei sunt mai sensibili decat tine. Accepta-le si calitatile si defectele.

related posts

Modifică setările cookies