Horoscop zilnic 1 februarie 2017. Scorpionii sunt foarte influentabili, iar Pestii sunt egoisti


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 februarie 2017.


BERBEC

Energia, emotiile si stilul competitiv te influenteaza astazi mai mult decat te-ai fi asteptat si te plasaza in mijlocul unor evenimente destul de neasteptate si interesante in aceeasi masura. Profita de ele!

TAUR

Te lovesti de refuzuri din partea unor persoane la care nu te asteptai si de niste limite care iti incurca total planurile, insa nu te lasi descurajata, ci continui sa iti duci visul mai departe, pentru ca esti convinsa ca faci ceea ce trebuie.

GEMENI

Pari neprietenoasa si mofturoasa, insa de fapt esti lipsita de energie si de orice tragere de inima sa faci ceva important astazi. Tocmai pentru ca iti doresti sa fii singura, te inchizi in propria carapace pentru tot restul zilei. 

RAC

Astazi valorile familiei si relatia cu partenerul tau au o insemnatate deosebita pentru tine si ai tendinta de a crede ca cei din jur iti vor doar raul, iar tu trebuie sa-ti aperi viata personala. Totusi ai nevoie de o schimbare intr-un fel sau altul. Poate este timpul sa iei o decizie.

LEU

Incerci sa rezolvi cateva chestiuni care ti-au cam ocupat gandurile in ultima vreme, dar de aceasta data nu apelezi la ajutorul nimanui, ci te ocupi singura de aceasta problema.

FECIOARA

Perseverenta este cuvantul de ordine pentru ziua de azi si desi prietenii incearca sa te convinga sa dai curs invitatiei de a petrece timpul cu ei, tu nu faci acest lucru pana cand nu iti duci la bun sfarsit proiectul.

BALANTA

Esti intotdeauna deschisa provocarilor si nu ti-e teama sa accepti o noua responsabilitate. Totusi astazi, nu pari a fi convinsa ca este bine sa accepti ceea ce ti se ofera. Gandeste-te de doua ori pentru a fi sigura ca faci alegerea potrivita!

SCORPION

Esti puternic influentata de tot ceea ce se intampla in jurul tau si din acest motiv este posibil sa intampini unele probleme. Trebuie sa te detasezi complet de viata celorlalti, pentru a te putea bucura de propria viata.

SAGETATOR

Nu este recomandat ca astazi sa incepi un nou plan, ci sa te concentrezi pe finalizarea celor existente. Ti-e destul de greu sa faci fata situatiilor care pot aparea, atat din cauza oboselii, cat si a faptului ca nu te simti apreciata de ceilalti.

CAPRICORN

Dupa cateva zile in care te-ai confruntat cu probleme din diverse domenii, astazi gasesti rezolvarea cea mai buna pentru toate acestea. Te simti eliberata si implinita in acelasi timp, motiv pentru care simti nevoia sa sarbatoresti si sa iesi in oras cu cei dragi.

VARSATOR

Daca astazi vrei sa te bucuri de succes intr-o anumita privinta, ar fi bine ca inainte de toate sa analizezi in amanunt situatia respectiva, ca sa nu-ti scape niciun detaliu. Daca lucrurile vor merge intocmai asa cum ti-ai propus, la sfarsitul zilei te vei bucura de admiratia tuturor.

PESTI

Ai tendinta de a fi egoista si de a refuza inclusiv ajutorul partenerului tau, care cu siguranta nu-ti doreste decat binele. Ar fi bine sa comunici cu el si sa te bucuri atat de sprijinul lui, cat si de prietenii tai, care se ofera sa iti fie alaturi si sa te sustina in orice fel pentru a-ti indeplini dorintele.

related posts

Modifică setările cookies