Horoscop zilnic 1 februarie 2018. Racii incep proiecte noi, vezi ce se intampla cu Gemenii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 februarie 2018.


BERBEC

Ai ocazia sa intalnesti persoane care te invita sa iei parte la un proiect sau sa incepi un curs nou, ceva care sa te scoata din rutina si sa iti puna inteligenta si energia la contributie. Poate fi o zi buna, daca esti deschisa la nou.

TAUR

Ai ceva de furca cu starea neplacuta cu care te trezesti, Refuzi sa ai o intreaga zi stricata din cauza unei dureri de cap sau a unei discutii neplacute de dimineata si vei face tot posibilul sa iti ridici moralul la job, sau spre seara, in compania cuiva drag.

GEMENI

Astazi esti pusa in situatia de a-ti pune tie insati cateva intrebari care sa te ajute sa clarifici o problema. Pentru ca nu vrei sa te lasi influentata de persoane care nu sunt afectate personal de problema ta, vei apela la introspectie.

RAC

In ultima perioada se poate spune ca ai fost mai insipirata ca oricand. Esti implicata deja intr-o multime de lucruri, insa pana si astazi iti asumi noi responsabilitati fata de proiecte noi.

LEU

Decizi sa faci o schimbare, iar indiferent de capotlul la care vrei sa intervii, al vietii tale, esti foarte pornita spre a-ti duce planul la capat. O dieta pe care ti-ai tot promis ca o vei tine, un abonament la sala de sport, un curs nou, oricare poate incepe astazi, pentru tine.

FECIOARA

Esti predispusa la mici probleme de sanatate si nu ar strica deloc sa iei in considerare un concediu sau cel putin o zi libera, in care sa previi ceea ce se poate transforma in ceva mult mai neplacut de acum.

BALANTA

Te odihnesti dupa cateva zile destul de agitate si incerci sa faci cat mai putine lucruri. In principal vrei doar sa treci neobservata astazi, de teama ca te vei alege si cu alte responsabilitati pe cap, in special la job.

SCORPION

Scorpionii pot avea parte de o zi perfecta, din punct de vedere amoros. Partenerul de viata iti face o surpriza si te invita undeva, iar tu abia poti sa ai rabdare pana spre dupa amiaza, pentru a afla despre ce este vorba.

SAGETATOR

Astazi ti se adevereste o banuiala pe care o aveai de ceva timp. O persoana care ti-a atras atentia isi face cunoscute sentimentele pe care le are fata de tine, iar pentru Sagetatorii care nu sunt implicati intr-o relatie serioasa poate fi inceputul a ceva foarte frumos.

CAPRICORN

Iti scoti la iveala cele mai importante calitati ale tale si reusesti sa duci la bun sfarsit un proiect sau un plac la care lucrai de mult timp. Inchei aceasta zi destul de mandra de propria persoana.

VARSATOR

Iti petreci aproape intreaga zi in compania prietenilor si a persoanelor care te fac intotdeauna sa te simti bine. Eviti sa iei contact cu orice altceva, pentru nu vrei sa lasi nimic sa stea in calea bunei tale dispozitii.

PESTI

Ai o multime de cuvinte de lauda la adresa persoanei iubite, care te-a ajutat sa treci peste un moment greu sau a avut grija de relatia voastra cat timp tu erai cu mintea in alta parte. Astazi te revansezi fata de el.

related posts

Modifică setările cookies