Horoscop zilnic 1 ianuarie 2018. Gemenii devin surprinzatori, vezi ce se intampla cu Pestii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 ianuarie 2018:


BERBEC

Simti ca ai o multime de lucruri de facut si ca exista persoane in jurul tau care vor sa te faca sa te abati de la drum. Ia lucrurile cu calm, pana la urma ziua aceasta reprezinta un inceput pentru multe, multe persoane si nimeni nu are asteptari atat de mari de la tine, inca de acum.

TAUR

Astazi esti extrem de sensibila si pare ca te superi din orice. Pentru ca nimeni nu reuseste sa iti intre in gratii, decizi sa te retragi si sa incepi noul an in liniste. ocazie de care profiti si pentru a te odihni.

GEMENI

Gemenii au o multime de rezolutii pentru noul an, asa ca te grabesti inca din prima zi sa demonstrezi tot felul de lucruri despre care tu crezi ca te definesc. Ai grija sa nu exagerezi, nimeni nu crede ca te-ai schimbat peste noapte.

RAC

Racii primesc vesti de la prieteni si rude care vor sa ii invite in tot felul de vizite si calatorii. Cei dragi iti vor cauta atentia si compania inca de astazi, cand credeai ca nu vei face nimic mai mult decat sa te odihnesti.

LEU 

Simti ca te-ai supus unui stres infinit, in ultima perioada, iar ziua aceasta iti este dedicata tie. Mai exact, nu vrei sa planuiesti nimic, nu vrei sa mai faci pe membrul vesel si glumet al gastii, ci doar sa iti dai un refresh care sa te ajute sa incepi saptamana cu energie.

FECIOARA

Nu accepti lucruri noi, in viata ta, cu prea mare usurinta. Insa ai facut o promisiune cuiva drag, probabil chiar partenerului de viata, iar de acum incolo vei fi nevoita sa faci unele schimbari la tine si la modul in care te comporti in viata de cuplu.

BALANTA

Este momentul ideal sa decizi ca de acum inainte sa fii putin mai atenta la cei din jur si chiar sa tii cont si de opiniile lor, atunci cand iei o decizie de grup. Vei fi pusa intr-o astfel de situatie chiar de astazi.

SCORPION

Nu suporti critica si nu iti place ca cineva sa fie constant cu ochii pe tine, asa ca incepi anul usor suparata pe o persoana care a tinut mortis sa te atentioneze. Nu pune la suflet, cel mai probabil si-a dorit doar sa te indrum, intr-o anumita chestiune.

SAGETATOR

Ar fi bine sa coboare usor nivelul de analiza al fiecarui lucru si sa lasi totul sa isi urmeze cursul natural. Nu mai incerca sa faci planuri pentru toti cei din jur, pentru ca nu vor aprecia. Nu toata lumea are o enegrie debordanta, ca tine.

CAPRICORN

Stii de mai mult timp ce ai fi vrut sa faci astazi, insa un singur lucru este clar: este haos. Nu reusesti sa faci nimic din ce ti-ai propus si te lasi purtata de un val de prieteni care te indeamna sa continuati distractia.

VARSATOR

Nimic mai bun decat relaxarea, pentru tine, astazi. Nu stii nici tu prea bine daca esti obosita, insa vei profita la maximum de aceasta zi in care toata lumea din jurul tau este calma, linistita si pe jumatate adormita.

PESTI

Se spune des, despre Pesti, ca uita de propria persoana pentru a se ocupa mai mult de existenta celor dragi. Se mai spune si ca ce faci in prima zi a anului, vei face tot restul zilelor lui, asa ca ai grija si nu te aventura intr-o situatie din care tu ai doar de pierdut, pentru a multumi o persoana draga.

related posts

Modifică setările cookies