Horoscop zilnic 1 iulie 2015. Racii primesc o veste importanta, iar Scorpionii trec printr-un impas financiar


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 iulie 2015.


BERBEC

Primesti o veste proasta din partea rudelor si esti nevoita sa iti iei cateva zile libere, deorece trebuie sa pleci din oras si sa rezolvi problemele care au aparut. 

TAUR

Niste probleme de sanatate cu care te confrunti de mai multa vreme te determina sa-ti faci o programare la un medic specialist pentru a afla motivele pentru care te-ai imbolnavit. 

GEMENI

Astazi te faci remarcata, reusesti sa atragi atentia in sens pozitiv peste tot pe unde mergi si transmiti celor din jur o stare de bine. Debordezi de energie si lasi impresia ca toate problemele se pot rezolva. 

RAC

Primesti o veste importanta la job, despre o posibila promovare sau despre un proiect care iti va fi atribuit in urmatoarea perioada, deci ai motive de bucurie. 

LEU

Astazi astrele sunt de partea ta, de aceea ar fi indicat sa profiti de fiecare oportunitate care apare, fie ca este vorba despre o decizie pe plan profesional, fie ca are legatura cu viata sentimentala. 

FECIOARA

Este perioada concediilor, ceea ce inseamna ca ai si mai multe treburi de facut la job, motiv pentru care esti nevoita sa petreci mai multe ore la birou, ceea ce nu iti convine. 

BALANTA

Este o zi obositoare, deoarece trebuie sa finalizezi urgent niste proiecte de la job, iar tu nu mai ai energia necesara pentru a face fata unui asemenea stres. 

SCORPION

Treci printr-un impas financiar, iar astazi se pare ca problemele se agraveaza si mai mult, asa ca esti nevoita sa apelezi la ajutorul unor prieteni pentru a te imprumuta cu niste bani. 

SAGETATOR

Te straduiesti sa ajuti un prieten care se afla in impas si faci in asa fel incat sa gasesti o solutie pentru a-i ameliora situatia in care se afla. 

CAPRICORN

Primesti un cadou neasteptat de la partenerul de viata, ocazie cu care realizezi cat de importanta este relatia pe care o ai. Faci tot posibilul pentru a o consolida si pentru a-i arata acestuia cat de mult conteaza pentru tine. 

VARSATOR

Incepi ziua in mare forta, cu energie si cu obiective profesioanale foarte clar stabilite. Daca esti implicata intr-o afacere personala, perspectivele sunt favorabile si este posibil sa obtii venituri considerabile.

PESTI

Astazi vei afla ce inseamna cresterea si dezvoltarea personala. Redescoperi pas cu pas micile placeri si bucurii ale vietii si este un moment potrivit sa iti faci planuri de viitor. 

related posts

Modifică setările cookies