Horoscop zilnic 1 iulie 2016. Balantele sunt dezamagite de viata lor sentimentala, iar Pestii au probleme la job


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 iulie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC 

Astazi esti puternica si determinata si simti ca orice ti-ai propune este realizabil. Nu te feresti de munca grea si de sarcinile dificile si le arati celor din jur ca se pot baza pe tine si la bine, si la rau.

TAUR

Daca te afli intr-o relatie incearca sa te manifesti mai putin zgomotos, mai ales ca ai tendinte agresive foarte puternice. Partenerul da dovada de multa intuitie atunci cand vine vorba de tine si asta te va surprinde foarte mult . Nu incerca sa-ti planifici vreun drum pentru ca vei avea amanari, intarzieri care iti vor schimba starea de spirit.

GEMENI

Te gandesti la o persoana din trecut, care a insemnat mult pentru tine si de care simti un dor nebun. Aceasta stare de melancolie nu te ajuta prea mult, pentru ca te deconecteaza de la prezent.

RAC

Astazi incerci sa te dedici mai mult partenerului, insa nu poti neglija treburile de la birou. Chiar daca fizic esti cu persoana iubita, gandul iti zboara tot la sarcinile dificile de serviciu.

LEU

Azi trebuie sa acorzi o importanta marita resurselor tale financiare si poate ar fi cazul sa cauti alte metode de a castiga in plus: poate un extra job sau sa preiei noi atributii la locul de munca.  Nu te demoraliza daca nu reusesti sa gasesti ceva pe gustul tau din prima.

FECIOARA

Azi simti nevoia sa te destinzi sau sa faci ceva numai pentru tine: o vizita la cosmetica, la coafor sau la un spa iti va aduce numai beneficii. Intuitia te va ajuta si azi si vei reusi sa treci peste cateva situatii putin jenante.  O intalnire neasteptata iti va ridica moralul.

BALANTA

Esti dezamagita de traiectoria pe care o ia viata ta sentimentala si ai vrea sa faci o schimbare in acest sens. Vrei sa iti condimentezi un pic viata amoroasa si primul lucru care iti vine in minte este sa iti gasesti un nou partener.

SCORPION

Esti destul de plictisita de rutina din viata ta si iti propui sa faci o schimbare, pentru un plus de adrenalina sau spirit de aventura. Incepi cu mici schimbari, insa posibil ca in viitorul apropiat sa ai parte de o schimbare destul de mare in viata ta.

SAGETATOR

Primesti o veste buna, care iti face ziua mai frumoasa. Optimismul si buna dispozitie te ajuta in interactiunile cu cei din jur, dar si in proiectele pe care le ai de realizat la birou.

CAPRICORN

In cariera ta se intampla ceva: ori ti se propune sa incepi un proiect nou sau chiar tu dai o turnura neasteptata unor lucruri si de aici vei avea de castigat. Vei primi chiar si bani pentru ceea ce vei face, ceea ce pentru tine e un lucru ceva mai nou.

VARSATOR

Panuiesti o plecare cu care partenerul nu este de acord si de aici diverse discutii in contradictoriu, discutii care au devenit obisnuite in ultima vreme. De asemenea, resursele tale financiare nu prea sunt pe plus.  Asa ca ar fi bine sa te gandesti ca trebuie sa mai strangi cureaua, ceea ce oricum nu-ti sta in fire, din contra.

PESTI

Te simti nedreptatita la job, iar lucrul acesta iti afecteaza capacitatea de munca. Nu reusesti sa te concentrezi, iar frustrarea ta atinge cote maxime. In loc sa te enervezi, ar fi indicat sa gasesti o solutie problemei tale.

related posts

Modifică setările cookies