Horoscop zilnic 1 iulie 2017. Racii se pregatesc de un eveniment important, Leii afla ceva uimitor


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 iulie 2017.


BERBEC

Berbecii se dedica treburilor casnice astazi si oricat de mult si-ar dori sa mai amane un pic momentul, efectiv nu vor reusi. Putinul timp liber pe care il au trebuie fructificat foarte atent. Spre seara ar fi bine sa nu isi faca prea multe planuri si sa profite de un strop de odihna.

TAUR

Tauri au tendinta sa se extenueze astazi. Nu isi calculeaza bine toate miscarile si seara ii prinde inca implicati in tot felul de activitati. Desi iti place foarte mult ceea ce faci, incearca sa fii tu, astazi, acel Taur care se organizeaza eficient.

GEMENI

Ti se ofera o oportunitate noua, in principal legata de activitatea profesionala. Cineva iti face o propunere interesanta, care te va pune pe ganduri intreg weekendul. Nu te teme sa iei decizii, era si timpul sa schimbi ceva. 

RAC

Primesti o invitatie importanta sau aveai deja una, insa astazi e momentul sa participi la eveniment si te pregatesti intens pentru asta. Inca de dimineata iti pui in minte sa iti organizeaza intreaga zi in jurul a ceea ce urmeaza sa faci abnia spre finalul zilei.

LEU

O veste buna iti taie calea si iti da ziua peste cap, in cel mai bun sens cu putinta. Fie ca este vorba despre tine sau despre o persoana draga, ceva bun se intampla in preajma ta si te surprinde cu adevarat.

FECIOARA

Trebuie sa te aduni si sa iesi din casa, neaparat. Oricat de comod ti-ar fi sa nu dai ochii cu realitatea si cu oamenii din ea, faptul ca petreci atat de mult timp singura nu te ajuta deloc. Pofita de ziua ta libera si fa ceva ce iti face placere, dincolo de linistea caminului tau.

BALANTA

Nu simti ca e weekend deloc si te simti captiva in proiectele la care ai ramas in urma. Tinzi sa te lasi sufocata de ceea ce ai de facut si nu realizezi cand trece aceasta zi. Ai grija totusi sa iti acorzi si un moment de relaxare, altfel oboseala se va acumula. 

SCORPION

E necesar sa acorzi atentie suplimentara modului in care comunici cu cei din jur. Cineva apropiat este deranjat de atitudinea ta, chiar daca e posibil ca ea sa nu se fi schimbat neaparat. E ziua ideala pentru a imbunatati relatiile cu cei dragi.

SAGETATOR

Trebuie sa lasi ceea ce credeai ca vei face astazi si sa vii in ajutorul unei prietene dragi. Are nevoie de tine si rugamintea ei nu poate suporta amanare, iar tu esti o prietena excelenta, asa ca te vei dedica in totalitate problemei acelei persoane.

CAPRICORN

Capricornii stiu de fiecare data cum sa intoarce o situatie in favoarea lor. Asa se intampla si astazi, cand o situatie neplacuta devina favorabila planurilor tale. Toate bune si frumoase, dar ai grija sa nu superi pe cineva care astepta aceeasi oportunitate ca si tine.

VARSATOR

Nu strica deloc ceva odihna pentru tine. De mult timp tot iti aglomerezi programul si incep sa se simta rezultatele, nu neaparat in sensul bun. Poate vei reusi ca astazi sa petreci ceva timp in compania familiei, care iti cam duce dorul.

PESTI

O zi foarte aglomerata pentru Pesti. Dimineata incepe vijelios si este foarte posibil sa primesti o vizita neasteptata. Nu va dura mult, pentru ca vei fi nevoita sa faci chiar tu o vizita. Nu ajungi acasa curand, iar atunci cand se intampla asta esti deja extenuata. 

related posts

Modifică setările cookies