Horoscop zilnic 1 iunie 2016. Leii fac schimbari in viata amoroasa, iar Varsatorii radiaza


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 iunie 2016.


BERBEC

Te lovesti de anumite obstacole si obosesti incercand sa le depasesti. Ai grija la alimentatie si odihna si vei putea sa treci cu brio de aceste mici probleme.

TAUR

Vei face o programare la medic fiindca in ultima vreme nu te-ai simtit deloc bine. E o decizie inteleapta: doar specialistul va putea sa iti ofere diagnosticul corect si iti va putea face recomandari corecte de tratament.

GEMENI

Dintre noii cunoscuti e posibil sa-ti atraga atentia in mod special o persoana care te va determina sa iti pui la bataie toate armele de seductie. Desi relatia pare imposibila, nu te lasi descurajata.

RAC

Te certi cu partenerul dintr-un motiv absolut stupid. Ca in fiecare cuplu, micile neintelegeri se transforma din tantari in armasari si e posibil chiar sa ajungeti sa considerati ca e mai bine sa incheiati relatia.

LEU

Au loc schimbari in relatia ta amoroasa. Daca sunt sau nu de bun augur va depinde numai de tine insa. In functie de felul in care vei face fata situatiei, te-ai putea desparti de partener sau, dimpotriva, v-ati putea simti mai apropiati ca niciodata.

FECIOARA

Ai nevoie, mai mult ca niciodata, de relaxare. Cum planurile legate de escapada in afara orasului nu se pot concretiza, apelezi la alte metoda pentru a te destresa si pentru a remedia oboseala cronica pe care o resimti.

BALANTA

Esti plina de energie, dar tinzi sa te suprasoliciti. Numai tu esti in masura sa decizi daca vrei sa traiesti clipa si sa te ocupi mai tarziu de repercusiuni, sau daca iti schimbi ritmul intr-unul mai domol si iti stochezi energia.

SCORPION

Un barbat cu care tatonezi terenul de ceva vreme incepe sa faca presiuni. S-a plictisit sa te tot astepte si vrea sa primeasca un raspuns clar legat de o viitoare, posibila relatie.

SAGETATOR

Constientizezi ca poti fi fericita si fara un barbat alaturi de tine si, chiar daca altii incearca sa te distraga de pe aceasta cale a linistii interioare, nu le dai satisfactie si iti continui propriul drum.

CAPRICORN

E posibil sa te confrunti cu dureri de spate sau de ochi, insa daca inveti sa stai corect pe scaunul de la serviciu si iti reduci orele petrecute in fata calculatorului, simptomele se vor atenua.

VARSATOR

Radiezi, iar cei din jur observa acest lucru de la o posta. Poate pentru ca reusesti sa te odihnesti cum trebuie, sa mananci corespunzator sau poate pentru ca iti acorzi timp de meditatie si introspectie te simti si arati bine.

PESTI

Ti se pare ca ai alaturi de tine un partener care este mai degraba interesat de bani sau de anumite avantaje pe care i le aduce relatia cu tine. Il simti rece, distant, iar asta te face sa te gandesti bine daca iti doresti sa continuati in acelasi fel.

related posts

Modifică setările cookies