Horoscop zilnic 1 iunie 2017. Racii se ocupa de propria persoana, iar Capricornii pot primi o surpriza


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 iunie 2017.


BERBEC

Nu te sfii sa ceri ajutorul prietenilor apropiati in care stii ca poti avea incredere ca iti vor oferi solutii sincere si eficiente. Nu te avanta spre decizii pripite pentru a nu inrautati lucrurile intr-o situatie care iti da deja batai de cap, de ceva timp.

TAUR

Daca ai tendinta sa dai importanta opiniilor exterioare mai mult decat propriei intuitii, astazi este indicat sa iti pui in aplicare ideile personale. Ai suficiente motive sa face ceea ce iti doresti, mai ales ca vei fi implicata in tot felul de lucruri noi si provocatoare.

GEMENI

Este vremea sa renunti la incapatanare si sa te lasi inspirata de ideile prietenilor, care iti vor propune cateva lucruri interesante. Accepta si parerile celorlalti si poate vei descoperi noi perspective asupra lucrurilor.

RAC

Este important sa faci pe cineva fericit si este si important sa incepi cu tine. Rezerva-ti putin timp si pentru tine, sa iti remediezi starea interioara. Angajeaza-te in activitati care te bucura si iti dau o stare de bine. 

LEU

Chiar daca sunt persoane langa tine cu care iti este dificil sa comunici pe diferite teme, pastreaza-ti calmul si rabdatrea si evita conflictele pe care iti va fi foarte greu sa le controlezi.

FECIOARA

Daca nu inveti sa inchizi usile trecutului, nu vei putea sa vezi ceea ce ti se deschide in fata. Priveste mai departe, gandeste-te mai mult la viitor si munceste pentru ca el sa arate asa cum iti doresti.

BALANTA

Preocuparea excesiva pentru treburi marunte nu iti permite sa vezi lucrurile cu adevarat importante din viata, care sunt sursa ta de liniste si fericire. Cauta locul in care te simti implinita, mergi acolo si incarca-ti bateriile.

SCORPION 

Acorda o atentie deosebita felului in care obisnuiesti sa ii tratezi pe cei din jurul tau, iar momentele dificile prin care treci uneori, cu siguranta nu trebuie sa reprezinte o scuza pentru un  comportament nepotrivit. Tine-ti problemele departe de serviciu sau alte grupuri asemanatoare.

SAGETATOR

Munceste cand vine vorba de serviciu, bucura-te de singuratate atunci cand iti este oferita, daruieste-le celor dragi o parte din timpul tau. Ia lucrurile asa cum iti vin si incearca sa nu te ingreunezi inutil, astazi poti avea o zi excelenta.

CAPRICORN 

Ia-ti munca in serios si ramai concentrata pe responsabilitatile care iti sunt atribuite, pentru a te bucura de aprecierile sincere ale sefului, dar si ale colegilor. Curand poti primi o veste imbucuratoare, legate de toate proiectele pe care le-ai finalizat cu bine.

VARSATOR

Este important sa te faci ascultata si inteleasa atat la locul de munca cat si in cercul de  prieteni, dar fii atenta insa la felul in care alegi sa o faci. Cauta metode eficiente sa le atragi atentia si argumenteaza-ti fiecare idee.

PESTI

Nu poti lua de la celalalt doar ce iti convine si ce te face sa te simti bine. Iubirea implica tot, altfel nu mai e iubire. Nu cauta perfectiunea, accepta-ti partenerul asa cum este si bucura-te de tot ceea ce are sa iti ofere. Pare ca va indreptati spre un conflict, daca nu luati masuri repede.

related posts

Modifică setările cookies