Horoscop zilnic 1 mai 2017. Fecioarele impresioneaza pe toata lumea, iar Taurii primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 mai 2017.


BERBEC

Caracteristicile care te definesc sunt deseori increderea si energia. Ar trebui sa profiti de aceasta zi si sa organizezi o reuniune de familie sau sa revezi cativa prieteni pe care i-ai cam neglijat in ultimul timp. Foloseste-ti energia pentru a crea o atmosfera placuta alaturi de cei dragi. Cu siguranta nu vei regreta!

TAUR

Daca in ultimul timp ai simtit ca esti intr-o continua lupta, acum ai sansa sa te linistesti. Nu trebuie sa iti pierzi speranta. Rezista pentru ca lucrurile urmeaza sa se schimbe in favoarea ta. O excursie neprevazuta iti va reda pofta de viata si vei intelege ca unele lucruri neplacute sunt trecatoare.

GEMENI

Este o zi perfecta pentru a te bucura de toate reusitele tale de pana acum. Reflectezi asupra programului incarcat pe care l-ai avut in ultimul timp si realizezi ca te-ai descurcat extraordinar in majoritatea situatiilor. Astazi te bucuri de viata si petreci timpul alaturi de un prieten drag.

RAC

Esti mult mai precauta in ultimul timp, fie ca e vorba de oameni sau de actiunile tale. Iar acest lucru te ajuta sa nu iti irosesti energia pentru lucruri care te-ar putea afecta. Urmeaza-ti instinctul si incearca sa iti petreci timpul cu cineva care iti transmite o stare pozitiva.

LEU

Deseori iti place sa oferi sfaturi, sa fii un model pentru cei din jur. Insa odata cu acest inceput de saptamana simti nevoia unei schimbari. Este o oportunitate perfecta sa te destinzi si sa profiti de bucuriile vietii.

FECIOARA

Latura ta romantica iese la iveala in acest inceput de saptamana, ceea ce este surprinzator pentru felul tau de a privi relatiile amoroase. Vei impresiona o anumita persoana cu ideile tale creative. Nu iti este usor sa iti arati sentimentele, dar cu putin ajutor, vei descoperi ca este exact ceea ce ai nevoie.

BALANTA

Ar trebui sa iei in considerare planificarea unor evenimente viitoare. Incearca sa le acorzi o atentie deosebita, iar lucrurile vor iesi cu siguranta exact cum iti doresti!

SCORPION

Esti plina de energie, iar acest lucru este apreciat de prietenii tai, care te-au lasat sa organizezi toate evenimentele zilei de azi. Se pare ca datorita spiritului tau creativ din ultima perioada vei reusi sa ii impresionezi.

SAGETATOR

Chiar daca weekend-ul agitat a trecut, simti ca nu te poti relaxa. Dar asta nu este o veste proasta! Participi la un eveniment care te face si mai pozitiva si energica. Nu este nimic rau in a te distra, in special cand simti nevoia de o pauza de la activitatile zilnice.

CAPRICORN

Nu incerca sa te schimbi din dorinta de a fi placuta. Cu siguranta exista lucruri pe care le-ai putea imbunatati, dar nu trebuie sa te fortezi doar pentru a-i impresiona pe cei din jur. Fii tu insati, iar cei care stiu sa te aprecieze cu adevarat nu vor intarzia sa apara.

VARSATOR

In general preferi sa lasi lucrurile sa vina de la sine, dar nu te poti abtine cand vine vorba de un sentiment atat de puternic. Simti ca o noua relatie, fie ca este una amoroasa sau de prietenie, este pe cale sa se formeze.

PESTI

Iti place sa fii tu cea care este cucerita in acest inceput de saptamana. Chiar daca te pricepi foarte bine la planuirea unei intalniri, preferi sa te lasi impresionata si sa vezi daca pretendentul tau se ridica la nivelul asteptarilor. Bucura-te de fiecare moment frumos si incearca sa nu pui accent pe micile detalii.

related posts

Modifică setările cookies